Redactia.ro
Home » Monden » Cine câștigă Survivor România All Stars 2024, de fapt! S-a aflat numele primului finalist de la Pro TV

Cine câștigă Survivor România All Stars 2024, de fapt! S-a aflat numele primului finalist de la Pro TV

Am aflat cine este potențialul câștigător al emisiunii Survivor România All Stars 2024. Primul concurent care ajunge în finala de joi, 30 mai 2024, este recunoscut pentru performanțele sale sportive deosebite. Totuși, publicul va fi cel care va decide cine va pleca acasă cu marele premiu de 100.000 de euro.

Cine câștigă Survivor România All Stars 2024: am aflat numele primului finalist

Au trecut aproape șase luni de când concurenții Survivor România All Stars 2024 au ajuns pentru prima dată în Republica Dominicană. În tot acest timp, unii dintre ei au suferit accidentări care i-au forțat să părăsească competiția mai devreme decât și-ar fi dorit, în timp ce alții au luptat din greu în dueluri pentru a-și asigura încă o săptămână în concurs. Războinicii și Faimoșii deopotrivă au trăit momente intense, s-au bucurat de recompense și au fost implicați în scandaluri majore.

Filmările s-au încheiat înainte de Paște, moment în care puținii concurenți rămași în competiție s-au întors acasă pentru a sărbători. Finala urmează să aibă loc joi, 30 mai 2024, iar toți concurenții s-au întors în Republica Dominicană cu două zile înainte, fie pentru a asista la ultimul joc, fie pentru a participa la traseul decisiv.

Duelurile decisive pentru semifinală și finală

Înainte de a pune mâna pe marele premiu de la Pro TV, în valoare de 100.000 de euro, semifinaliștii au avut de trecut prin probe de foc. În ultima săptămână a competiției, concurenții s-au luptat în dueluri directe pentru a se salva. În prima zi a duelurilor, Zanni a câștigat șase din șase meciuri și a obținut primul loc în finală. Următoarele două locuri au fost ocupate de Andrei Ciobanu și Iancu. La duelul eliminatoriu, Robert Moscalu a fost eliminat.

În a doua zi a duelurilor, Zanni s-a salvat din nou primul, urmat de Iancu. Bătălia finală din acea zi a fost câștigată de Andrei Ciobanu, eliminându-l astfel pe Sorin Pușcașu din competiție. În cea de-a treia zi a ultimei săptămâni de Survivor România All Stars 2024 s-a aflat numele primului finalist.

Ultima luptă pentru finală: cine ajunge la votul publicului

Cei trei concurenți rămași în competiție, Zanni, Iancu și Ciobanu, se vor lupta într-un duel în care doar cei care se salvează vor merge să joace ultimul joc, duelul final, duelul All Stars. Ciobanu va pierde acest duel și va ajunge direct la votul publicului, în semifinală, contra celui care va pierde duelul All Stars dintre Zanni și Iancu.

Duelul Zanni – Iancu va fi câștigat de singurul Faimos rămas în competiție și cel care termină Survivor România All Stars pe locul 1 în clasamentul sportiv, Zanni! Așadar, Zanni se califică direct în marea finală Survivor România All Stars, unde îl așteaptă pe cel pe care publicul îl va trimite în finală, dintre Ciobanu și Iancu!”, au dezvăluit Viperele Vesele.

Cum se va desfășura votul publicului

În ziua marii finale, publicul va avea de votat de două ori. Mai întâi, publicul va alege cine se va alătura lui Zanni în finală. Ulterior, publicul va alege câștigătorul trofeului Survivor All Stars, dintre Zanni și, cel mai probabil, Iancu. Viperele Vesele au menționat că, în opinia lor, TJ Miles ar fi meritat să ajungă în finală. Cu toate acestea, Zanni, Andrei Ciobanu și Iancu Sterp sunt cei care au ajuns să concureze pentru marele premiu.

Andrei Ciobanu reîntors după o decizie a producției încă inexplicabilă pentru noi. Zanni reîntors dintr-un exil. Însă locul 1 din punct de vedere sportiv și cel care a ținut audiență acestui final de show. Și Iancu Sterp, care nu a participat la niciun duel eliminatoriu și care, în faza individualelor, s-a dovedit printre cei mai slabi concurenți, aproape de coada clasamentului. Zanni credem că ar fi cel care ar merita să câștige trofeul Survivor România All Stars”, au subliniat Viperele Vesele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: