Redactia.ro
Home » Monden » Cine e bărbatul cu care Irina Tănase l-ar fi înșelat pe Liviu Dragnea. Cei doi au fost iubiți în trecut

Cine e bărbatul cu care Irina Tănase l-ar fi înșelat pe Liviu Dragnea. Cei doi au fost iubiți în trecut

GALERIE FOTO (7) Cine este bărbatul cu care Irina Tănase l-ar fi înșelat pe Liviu Dragnea

Cine e bărbatul cu care Irina Tănase l-ar fi înșelat pe Liviu Dragnea. În ultimele zile s-a zvonit că Irina Tănase și Liviu Dragneau s-au despărțit. De asemenea, se spune că blondina l-ar fi înșelat pe fostul lider al PSD cuu fostul său iubi. Cine este Paul, bărbatul cu care Irina Tănase l-ar fi trădat pe logodnicul ei?

Cine e bărbatul cu care Irina Tănase l-ar fi înșelat pe Liviu Dragnea. Cei doi au fost iubiți în trecut

Cine e bărbatul cu care Irina Tănase l-ar fi înșelat pe Liviu Dragnea. Relația dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase a ținut primele pagini din presă mult timp. Deși există o diferență de 30 de ani între cei doi, Irina și Liviu au demonstrat că iubirea lor e mult mai mare. Nici măcar în perioda în care fostul politician a fost închis iubirea lor nu a avut de suferit. Ei bine, când totul părea roz în viața lui Dragnea, au apărut probleme pe plan sentimental. În ultimele zile au apărut informații în presă conform cărora fostul lider al PSD ar fi părăsit apartamentul în care locuia cu iubita lui după ce ar fi aflat că tânăra l-a înșelat. Se zvonește că Irina Tănase ar fi reluat legătura cu Paul, tânărul cu care a avut o relație în urmă cu un deceniu.

Potrivit Cancan.ro, Paul este fiul unui cunoscut om de afaceri din Galați și trăiește o viață de lux. De asemenea, acesta este căsătorit, dar bărbatului pare că îi face plăcere să petreacă timpul în preajma femeilor frumoase. Conform sursei de mai sus, Irina l-ar fi contactat de mai multe ori pe Paul, iar acesta ar fi profitat de momentele în care blodina a fost singură și a consolat-o.

Se pare că fostul politician ar fi aflat de povestea lor de dragoste și a decis să plece din apartamentul în care locuia cu Irina. Acesta s-a retras la casa din Alexandria, unde a petrecut alături de copiii săi și a încercat să treacă peste acest episod. Prietenul lui Dragnea, Codrin Ștefănescu a vorbit despre separarea celor doi. „Chiar dacă aș ști detalii, nu m-aș băga în viața privată a prietenilor mei. Este o decizie pe care a luat-o singur și a publicat-o. A spus-o clar! Este o declarație fără echivoc”, a spus Codrin Ștefănescu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Mesajul postat de Liviu Dragnea în mediul online

La scurt timp după ce în presă s-a zvonit că Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase, fostul președinte al PSD a postat un mesaj pe rețelele de socializare, vrând să lămurească situația. „Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări:

1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii.Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine”, a scris Liviu Dragnea, marţi, pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: