Redactia.ro
Home » Știri » Cine e Beniamin Moisă, cel mai tânăr milionar român. Ce avere deține la doar 23 de ani, e uluitor

Cine e Beniamin Moisă, cel mai tânăr milionar român. Ce avere deține la doar 23 de ani, e uluitor

Beniamin Moisă

Beniamin Moisă e considerat idolul tinerilor. Nu a avut dintotdeauna o situație economică extraordinară. Însă a muncit din răsputeri și la doar 23 de ani a ajuns milionar în Londra, acolo unde s-a stabilit după ce a părăsit România.

Și-a deschis propria companie

Beniamin Moisă s-a născut în Iași. Provine dintr-o familie cu 10 frați, iar la 18 ani a plecat în Londra să lucreze pe șantier. Ulterior, i s-a oferit posibilitatea de a lucra într-o firmă de tâmplărie, unde i-a făcut directorului impresie bună. A început să colaboreze cu el în diferite proiecte, astfel învățând și limba engleză.

Ulterior, a ajuns să-și deschidă propria companie. În prezent, la vârsta de 23 de ani a ajuns milionar, iar mulți tineri de vârsta sa îl consideră un adevărat idol. Beniamin Moisă a avut chiar și 242 de angajați și a plătit salarii în valoare de 400.000 de lire sterline într-o lună.

A rămas un băiat modest

Deși afacerea pe care o are valorează milioane de lire sterline, Beniamin Moisă spune că acest lucru nu l-a îndepărtat de familia sa.

„Vin de la țară, nu mi-e rușine să spun și vreau să menționez că am avut o copilărie cum puțini din ziua de azi au. A fost o copilărie grea, pentru că am muncit și la câmp, am făcut toate muncile din gospodărie, am muncit și în construcții de mic. Tata ne-a învățat ce este munca și ne-a învățat că, în viață dacă vrei ceva, trebuie să muncești. Deși avea bani, că avea firmă de construcții și afaceri, nu ne dădea bani nici la școală ca să ne învețe că trebuie să muncim pentru ceea ce vrem”, a declarat acesta la Antena Stars.

Trecutul nu-i dă pace

Are planuri mărețe cu care să schimbe învățământul, dar trecutul tumultos nu îi dă pace. „Păi în adolescență am intrat în niște anturaje vicioase și am ajuns într-o situație foarte grea și atunci mi-am adus aminte de Dumnezeu, apoi am spus „Doamne, dacă tu exiști, scapă-mă de aici și promit că în viața asta o să ajung un om de succes și promit că o să devin un exemplu pentru toți tinerii din România”, a mai spus Beniamin.

Timp de un an nu a ținut legătura cu familia sa și s-a împrietenit cu persoane nepotrivite. A ajuns implicat în afaceri ilegale și să fie căutat de poliție. S-a întors acasă, a dat examenul de Bacalaureat, și-a luat permisul, apoi, cu bani împrumutați de la unul dintre frații săi, a plecat în Londra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: