Redactia.ro
Home » Știri » Cine e Cristina de la Insula Iubirii. E mai mare cu 5 ani decât iubitul ei

Cine e Cristina de la Insula Iubirii. E mai mare cu 5 ani decât iubitul ei

Insula Iubirii e una dintre cele mai urmărite emisiuni din România. Prin urmare, cei care se uită cu sufletul la gură fiecare episod, vor să știe totul despre concurenți. Toți vor trece prin cel mai dur test al fidelității. Vor conviețui timp de 21 de zile alături de cele mai provocatoare ispite. Cristina și Sebastian formează unul din cuplurile de la Insula iubirii. Sunt împreună de mai bine de un an și au venit în emisiune ca să își testeze relația.

Cine e Cristina de la Insula Iubirii

Al șaselea sezon Insula Iubirii a început să îi testeze pe concurenți. La sfârșitul emisiunii, doar cuplurile cele mai puternice vor pleca acasă împreină. Cristina Nimereală de la Insula iubirii, sezonul 6, are 30 de ani și este dentist. Tânăra locuiește în Brașov și se află într-o relație cu Sebastian de mai bine de un an.

„Eu sunt Cristina Nimereală, am 30 de ani, sunt din Brașov și sunt medic stomatolog. Eu iubesc ceea ce fac, încă din clasa a 11-a am știut că vreau să devin medic stomatolog și mă simt foarte bine. Nu simt că muncesc. Noi suntem împreună de un an și două luni și cred că avem o bază stabilă a relației noastre. Am avut și momente mai puțin plăcute, dar asta ne-a ajutat să ne cunoaștem mai bine”, a mărturisit Cristina în prima emisiune din sezonul 6.

Cristina de la Insula Iubirii e mai mare cu 5 ani decât iubitul ei

Cristina are 30 de ani și e mai mare cu 5 ani decât iubitul ei. Aceasta își dorește să treacă testul relației la Insula iubirii 2022 și să plece acasă alături de Sebastian, fiindcă au o mulțime de planuri împreună, după emisiune.

”Ne-am dorit să venim la Insula iubirii deoarece mie îmi place să mă pun mereu în situații mai puțin favorabile mie, să văd cum mă pot descurca în alte situații de presiune, într-un cadru total diferit pe care nu l-am avea afară.

Îmi place chestia de a testa, de a cunoaște, de a vedea cum mă simt eu, cum reacționez, de a ieși din zona de confort. Chiar și dacă vom afla chestii despre noi pe care nu le știm, le vom accepta.

După emisiune am făcut multe planuri pe care am dori să le îndeplinim. Primul ar fi să ne mutăm împreună și să deschidem un canal de YouTube, să ne distrăm”, a mărturisit Cristina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: