Redactia.ro
Home » Monden » Cine e Erika Isac. Tânăra, finalistă One True Singer, a vorbit despre viața ei amoroasă

Cine e Erika Isac. Tânăra, finalistă One True Singer, a vorbit despre viața ei amoroasă

Erika Isac a fost finalistă în show-ul One True Singer. Acum este cunoscută de aproape toată țara și asta pentru că a participat la câteva show-uri de talente unde s-a făcut rapid remarcată. La doar 6 ani a avut primii fani, iar munca și talentul au mers ca unse. Dar cine este, de fapt, Erika Isac?

Cine e, de fapt, Erika Isac

Erika Isac este pe val datorita muzicii pe care o interpretează. Avea doar 15 ani când i-a impresionat pe Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică Jr. la X Factor România, iar apoi a reușit să ajungă până în finala concursului One True Singer. A intrat de la o vârstă fragedă în domeniu și are deja o bază solidă de fani.
Erika Isac, în lumea muzicii de la 6 ani

Erika Isac, în lumea muzicii de când avea 6 ani

La X Factor, în anul 2015, i-a cucerit pe toți cu vocea, dar și cu energia ei debordantă. A reușit să ajungă destul de departe în competiție, terminând pe locul 8. Ulterior, la One True Singer a fost și protagonista unor discuții aprinse cu două dintre colege. Cu toate acestea, a impresionat și cu prestațiile ei, ajungând în marea finală.

Tânăra are 22 de ani, s-a născut în anul 2000, la Constanța. Este cântăreață, compune și este și dansatoare. A intrat în industria muzicală la doar șase ani și a participat la numeroase concursuri de muzică, dar și concerte. În anul 2015, a dat lovitura la X Factor, devenind una dintre prestațiile virale.

La X Factor, Erika a reușit să se califice în echipa lui Ștefan Bănică Jr. formată din artiști cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani. A fost eliminată într-una dintre fazele finale ale competiției și a terminat pe locul 8, după ce a fost eliminată în urma duelului cu Endy Glikman, care făcea parte din aceeași echipă.

Erika Isac, colaborare cu unul dintre cei mai apreciați traperi din România

În luna iulie a acestui an, Erika a lansat un nou ei single în colaborare cu Marko Glass, unul dintre cei mai apreciați traperi din România.

„Am mare încredere în această piesă și în colaborarea cu Marko Glass. Pentru clipul piesei m-am implicat 100% și am încercat să arăt oamenilor faptul că iubesc muzica și îmi place să o trăiesc și prin dans. Simt că este un pas important pentru mine, motiv pentru care fiecare proiect ce urmează să vină o să fie din ce în ce mai complex și mai provocator”, spunea Erika, pentru kissfm.ro

Videoclipul piesei a fost regizat de către Quba alături de Moza Kaliza, iar producția a fost făcută de către Loops Production.

„4 dimineața este una dintre cele mai recente piese pe care le-am compus, o piesă cu influențe pop pe care am scris-o alături de doi oameni foarte dragi: Bogdan Gridan și Erika, o artistă extrem de fresh și una dintre cele mai noi apariții feminine din industria urbană”, a povestiti Marko Glass pentru aceeași sursă.

Ce spune Erika Isac despre viața ei amoroasă

Artista a vorbit într-un interviu și despre viața ei amoroasă. Se pare că Erika are o relație serioasă.

„Se lasă cu telenovele. Eu și Adi am încercat să stam cât mai departe unul de celalalt că să fie safe și pace în lume. Noi am stat departe unul de celalalt, dar s-a întâmplat să fim pusi împreună la unele probe și nu poți fi într-o echipa și să nu vorbești”, a mărturisit Erika pentru podcastul Roxanei Nemeș de pe wownews.

„Și am început să ne atașam unul de celalalt. Ușor-ușor, s-au clădit chestii. Așa a început relația, cu chestii neobișnuite. Am trecut peste toate, el și-a rezolvat problemele de acasă. Apoi am început să petrecep timp împreună, ne-am și mutat împreună la vreo 3 săptămâni. Eu cu Adi, de când ne-am cunoscut, am locuit împreună, nu ne-am mai despărțit. Noi știam totul despre noi. Nu a fost nimic nou. Probabil l-a atras naturalețea la mine. Vede în mine calități de artist. Cred că este o atracție la alt nivel. Toate au contribuit la chestia asta. Noi am avut vieți foarte asemănătoare. Avem principii comune, gândim la fel, nu neapărat amoroase”, a adăugat Erika.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: