Redactia.ro
Home » Știri » Cine e femeia care a câștigat premiul cel mare la Loto 6/49?

Cine e femeia care a câștigat premiul cel mare la Loto 6/49?

Câștigătoarea premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 din data de 7 februarie și-a ridicat miercuri premiul. Femeia a câștigat peste 1,72 milioane de euro în urma extragerii.

Cine e femeia care a câștigat premiul cel mare la Loto 6/49?

Posesoarea biletului norocos de la Loto este o femeie din București, în vârstă de 60 de ani și joacă constant la Loto 6/49 încă de când acest joc a fost lansat, de 28 de ani. Femeia a mai câștigat de-a lungul timpului doar sume mici, dar susține că nu și-a pierdut niciodată speranța că va câștiga premiul cel mare într-o zi.

„Cine joacă câștigă!…În viață e bine să nu-ți pierzi speranța! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, este mesajul pe care câștigătoarea a vrut să-l transmită tuturor jucătorilor.

Femeia a aflat că a câștigat marele premiu la Loto 6/49 șchiar în seara de 7 februarie, atunci când a văzut numerele câștigătoare pe site-ul Loterieri Române. Femeia a precizat că întotdeauna joacă trei variante simple la Loto 6/49 și o variantă la Noroc, iar numerele alese nu au semnificație personală.

Feemeia a precizat că nu vrea să își dezvăluie identitatea.

Ultima dată, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost câștigat în data de 06 decembrie 2020 și a fost în valoare de 7.130.807,28 lei. Norocosul are la dispoziție 90 de zile, începând cu data tragerii, pentru a-și revendica premiul.

 

Cel mai mare premiu câștigat vreodată la Loto 6/49

Cel mai mare premiu câștigat vreodată la Loto 6/49 a fost în anul 2013. Atunci, un bărbat din Galați a nimerit toate cele șase numere și s-a îmbogățit cu aproape 49 de milioane de lei, adică peste 1 milion de euro, la acea vreme.

Biletul câștigător al bărbatului din Galați a fost completat cu trei variante simpe și o variantă Noroc, pentru care norocosula  plătit atunci suma de doar 16,9 lei. Bărbatul în vârstă de 50 de ani era angajat al unei instituții publice, dar nu a vrut să îi fie dezvăluită identitatea.  Fericitul câștigător a dezvăluit însă ce truc a folosit pentru a câștiga: nu a schimbat niciodată toate numerele și a păstrat câteva pe care le-a jucat mereu, indiferent dacă a câștigat ceva sau nu. A completat aceleași trei variante, cu aceleași numere – 22, 7 și 18 – care aveau o semnificație personală, iar pe celelalte – 6, 47 și 49 – le-a pus din inspirație.

Numerele câștigătoare: 22, 49, 18, 7, 47, 6
Bărbatul a fost judecător și, la finalul anului 2013 ar fi vrut să fie eliberat din magistratură, după o vechime de 26 de ani, potrivit cancan.ro.

Un alt premiu colosal a fost câștigat în 2008. La tragerea din 27 ianuarie 2018, marele premiu a fost de aproape 49 milioane de lei, adică aproximativ 12,45 milioane de euro. Premiul uriaș a fost câștigat de un bucureșetan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: