Redactia.ro
Home » Știri » Cine e iubita lui David Popovici. Cei doi se afișează pe rețelele sociale

Cine e iubita lui David Popovici. Cei doi se afișează pe rețelele sociale

David Popovici a scris istorie la orice campionat a mers. Sportviul tocmai a devenit campion european și la 200 de metri liber.  Tânărul de doar 17 ani și-a învins adversarii din finală și a stabilit un nou record mondial al juniorilor. David are o iubită pasionată de social media, dar puțini știu cine e aceasta.

David Popovici, campion european și la 200 de metri liber

David Popovici, tânărul fenomen de doar 17 ani, a cucerit medalia de aur luni seară și în proba de 200 de metri liber de la Campionatele Europene organizate la Roma. La actuala ediție a Campionatelor Europene, Popovici a mai cucerit o medalie de aur, la 100 de metri liber. A stabilit și un nou record mondial, cu timpul de 46,86 secunde.

Top 5 timpi istorici la 200 metri liber

  • 1:42,00 » Paul Biedermann (Ger) » 28 iulie 2009 »Roma
  • 1:42.96 » Michael Phelps (SUA) » 12 August 2008 » Beijing
  • 1:42.97 » David Popovici
  • 1:43.14 » Yannick Agnel (Fra) » 30 iulie 2012 » Londra
  • 1:43.21 » David Popovici (Rom) » 20 June 2022 » Budapesta
  • 1:43.90 » Danila Izotov (Rus) » 28 iulie 2009 » Roma

Cât i-a lipsit lui David Popovici pentru a stabili un nou record mondial la 200 de metri liber

David Popovici a încheiat cursa de luni cu un timp de 1:42,97, și a fost la doar 98 de sutimi distanță de doborârea recordului mondial (performanță pe care a reușit-o la 100 de metri liber). În prezent, recordul mondial la 200 de metri este deținut de germanul Paul Biedermann, cu un timp de 1:42,00.
Sportivul român a plecat de pe culoarul favoritului, al patrulea, și a căpătat imediat un avans important față de elvețianul Antonio Djakovic, principalul contracandidat la medalia de aur.
„Ce cursă de la David Popovici! A cucerit o nouă medalie de aur și a stabilit un nou record al competiției. Roma își va aminti mereu de impactul pe care l-a produs David Popovici asupra acestui campionat”, au scris pe rețelele sociale cei de la Federația Europeană de Natație.
La Roma, medalia de argint la 200 m liber i-a revenit elveţianului Antonio Djakovic, în 1:45,60, iar bronzul a fost adjudecat de austriacul Felix Auboeck, cu timpul de 1:45,89.

Cine este iubita lui David Popovici

Iubita lui David Popovici ar fi Taisia, a scris presa din România, deși aceștia nu au vorbit niciodată în mod public unul despre altul și, deci, nu și-au confirmat în mod oficial presupusa relație. Partenera sportivului este elevă la liceul „George Coșbuc” din Capitală și este pasionată de make-up. Ea postează des pe contul de Instagram imagini cu machiajele pe care le realizează. Tot pe rețelele sociale are și o întreagă galerie cu poze în care apare alături de David Popovici.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: