Redactia.ro
Home » Știri » Cine e jandarmul căzut într-o râpă în Munții Parâng, decedat în timpul liber într-o drumeție

Cine e jandarmul căzut într-o râpă în Munții Parâng, decedat în timpul liber într-o drumeție

Cine e jandarmul căzut într-o râpă în Munții Parâng, decedat în timpul liber într-o drumeție

Cine e jandarmul căzut într-o râpă în Munții Parâng, care ar fi decedat în timpul drumeției pe munte. El era însoțit de un alt coleg jandarm, care nu l-a putut salva. Iată ce se știe în momentul de față.

Cine e jandarmul căzut într-o râpă în Munții Parâng, decedat în timpul liber într-o drumeție

Bărbatul care a căzut ieri într-o râpă în Munții Parâng, adâncă de 300 de metri, este jandarm. Are 31 de ani și este pasionat de drumeții montane, potrivit gds.ro. El plecase în timpul liber cu un coleg jandarm pe un traseu montan. La un moment dat, tânărul s-ar fi dezechilibrat și a căzut în râpă, suferind traumatisme.

În încercarea de a-l prinde, amicul victimei a pierdut rucsacul și telefonul, a scris G4Media. A coborât în râpă și a găsit victima cu multiple traumatisme la cap, decedat, potrivit sursei menționate. Pentru că nu a putut solicita sprijin cu ajutorul telefonului, pentru că îl pierduse, el a decis să plece spre cea mai apropiată localitate pentru a găsi ajutoare, anunță jandarmii.

„Cel care a coborât la el nu ne-a oferit niciun indiciu în care să credem că omul mai poate fi în viață. Azi-noapte, într-adevăr, nu s-a putut merge acolo”, a declarat Sabin Cornoiu într-o intervenție la Știrile B1 TV de azi dimineață.

Echipe de căutare și salvare au pornit pe urmele victimei.

„Acțiunea de căutare a început în această dimineață, încă de la ora 06.00. Eforturile de identificare ale jandarmului sunt susținute și de echipele de salvamont!”, informează Centrul de Informare Publică al Jandarmeriei Române.

„Nu avem o locație cât de cât exactă care să ne permită că îl vom găsi foarte repede, pentru că cel care a coborât ieri din munte a oferit informații incoerente, care nu ne-au permis să identificăm locația în care se află. (…)”

„A fost într-o zonă cu ceață, cu viscol și nu și-a dat seama exact pe unde s-a întâmplat totul să își ia niște coordonate foarte exact. (…)”, a mai spus Sabin Cornoiu în intervenția la Știrile B1 TV de azi dimineață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: