Redactia.ro
Home » TV » Cine e Mihai Radu, câștigătorul sezonului 12 iUmor? De profesie taximetrist, bărbatul a făcut senzație cu momentul său din finală

Cine e Mihai Radu, câștigătorul sezonului 12 iUmor? De profesie taximetrist, bărbatul a făcut senzație cu momentul său din finală

Aseară, la Antena 1, a avut loc finala iUmor. Marele câștigător al competiției a fost Mihai Radu, concurentul care a reușit să-i impresioneze cel mai tare pe membrii juriului, dar și pe telespectatori. Iată cine este câștigătorul sezonului 12, dar și care a fost momentul său!

Cine e Mihai Radu, câștigătorul sezonului 12 iUmor

De profesie taximetrist în Capitală, Mihai Radu a reușit să pună cap la cap un moment umoristic de mare efect. Cheloo, Mihai Bendeac, dar și Delia au râs în hohote la glumele lui despre cum și-a cunoscut soția, dar și despre peripețiile din cariera sa de șofer de rideshering.

Cu un umor debordant, bărbatul, zis și „Bucșă”, a reușit să se facă remarcat în detrimentul celorlalți 12 concurenți din finala iUmor. El a spart gheața cu glume despre strungăreața sa și a continuat cu o povestire despre o întâmplare dintr-un restaurant cu fițe și aventuri cu o salată de pui împărțită în doi.
Iată care a fost momentul care i-a convins pe jurați că merită premiul cel mare al sezonului 12 de iUmor!

Ce mesaj a avut Mihai Radu din finala iUmor

Bărbatului nu i-a venit să creadă când și-a auzit numele drept câștigătorul serii. Cu umorul caracteristic, Mihai Radu a declarat finala iUmor drept cea mai „bună cursă” a serii. „Mă bucur că am reușit așa ceva. Este un vis că sunt aici și am realizat treaba asta. În sfârșit am prins o cursă bună, de 20.000 de euro, adică m-am săturat de restul de 10 lei. Vă mulțumesc din suflet tuturor. Victorie!”, a spus Mihai Radu la iUmor.

Amintim că sezonul din 2022 al iUmor a fost unul cu o formă specială. Ediție de ediție, din echipa juraților au făcut parte, pe rând, câte un invitat surpriză care a completat atmosfera veselă din emisiune. S-au aflat în postura de jurat Rodica Popescu Bitănescu, Carmen Tănase, Monica Bîrlădeanu, Răzvan Exarhu, Florin Dumitrescu, Mihai Petre, Dani Oțil, Cătălin Bordea, Iulia Albu, Maria Popovici și Micutzu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: