Redactia.ro
Home » Știri » Cine e miliardarul discret al României? În ce vrea să-și investească banii

Cine e miliardarul discret al României? În ce vrea să-și investească banii

GALERIE FOTO (3)

El este miliardarul secret al României. Bărbatul este cunoscut unul dintre cele mai discrete personaje din businessul românesc, fiind cel care a deschis, în urmă cu 20 de ani, cel mai mare mall al țării. 

 

Cine e miliardarul discret al României?

Iulian Dascălu este cunoscut drept unul dintre cele mai discrete personaje din businessul românesc. Povestea de succes a acestuia este scrisă de proiectele Iulius dezvoltate în cele două decenii de succes ale grupului. Iulian Dascălu a deschis, în urmă cu 20 de ani, primul centru comercial în afara Bucureștiului. Din acel moment, investițiile Iulius au continuat, s-au diversificat și au depășit granițele orașului de origine. Astfel, proiectele deja dezvoltate au ajuns la o valoare totală de peste 1 miliard de euro.

 

Planurile dezvoltatorului ieșean nu se opresc, însă, aici. Omul de afaceri va face o investiție gigant, în Capitală, investiție care se anunță a fi cel mai mare proiect imobiliar al României. Proiectul imobiliar ar ajunge la valoarea de 3 miliarde de euro în zona Romexpo, care va include o clădire de birouri, dar și multe alte elemente spectaculoase, cum ar fi muzee, un hotel de cinci stele, o sală polivalentă și o grădină publică.

 

Grupul Iulius, investiție de 120 de milioane de euro în Iași

Grupul Iulius, care este controlat de Iulian Dascălu, a demarat în urmă cu câteva luni lucrările de construcție a Palas Campus, în Iași, o investiție care depășește 120 de milioane de euro, în ciuda faptului că în acest moment mediul de afcaeri este influențat negativ de pandemia de coronavirus, iar alte companii au amânat demararea unor noi investiții.

Potrivit datelor comunicate, viitorul Palas Campus va avea o suprafață închiriabilă de 60.000 mp și este considerată de grupul iulius drept cea mai amplă investiție lansată în Iași în actualul context economico-social. Este cea mai mare investiție de după inaugurarea din 2012 a primului proiect mixed-use din România, ansamblul Palas.

Ne dorim ca proiectele noastre să aducă în conti­nua­re plusvaloare comunităţii, atât din punct de vedere eco­no­mic, cât şi social. Avem încredere că, aşa cum s-a în­tâmplat şi în cei 8 ani de la inaugurarea ansamblului Palas, noua dezvoltare de regenerare urbană va continua să ge­ne­reze oportunităţi pentru evoluţia Iaşiului şi să îl impună drept un oraş competitiv. Viziunea noastră este de a rea­li­za mai mult decât clădiri, acei poli de magnetism urban, care includ zone verzi şi atracţii pentru comunitate, dar şi cu un aport major în modernizarea infrastructurii ora­şu­lui“, a declarat Iulian Dascălu, preşedintele companiei Iulius.

Investiția este estimat că va fi finalizată în 2022 și va genera peste 1.700 de locuri de muncă în perioada construcției și peste 5.000 de job-uri, după inaugurare.

Mai mult, în timpul lucrărilor, contribuțiile directe la bugetul statului vor fi de peste 1,3 milioande de euro prin taxe, autorizații și avize, Valoarea impozitelor pe proprietate anuale în operare este estimată la peste 700.000 de euro.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: