Redactia.ro
Home » Știri » Cine e noua iubită a celui mai bogat om din lume? Bill Gates a divorțat de soție după 27 de ani și i-a lăsat o parte mare din avere

Cine e noua iubită a celui mai bogat om din lume? Bill Gates a divorțat de soție după 27 de ani și i-a lăsat o parte mare din avere

Cine e noua iubită a celui mai bogat om din lume? Bill Gates a divorțat de soție după 27 de ani și i-a lăsat o parte mare din avere

Iată cine e noua iubită a celui mai bogat om din lume! Bill Gates a divorțat de soție după 27 de ani și i-a lăsat o parte mare din avere. Iată despre ce sumă este vorba!

Cine e noua iubită a celui mai bogat om din lume? 

Bill Gates deschide din nou ferestrele către dragoste! Fondatorul Microsoft se întâlnește cu Paula Hurd, văduva regretatului CEO al Oracle, după divorțul de Melinda Gates.

Cofondatorul Microsoft se întâlnește cu Paula Hurd văduva regretatului CEO al Oracle Corporation, Mark Hurd, la aproape doi ani de la divorțul său de Melinda French Gates, potrivit mai multor surse.

Vestea despre această idilă vine după ce cuplul a fost văzut la Australian Open în ianuarie, unde au fost fotografiați stând unul lângă celălalt în timpul finalei de simplu masculin. La acea vreme, Bill, în vârstă de 67 de ani, era îmbrăcat într-un pulover verde casual peste o cămașă cu guler, în timp ce Paula, în vârstă de 60 de ani, a îmbrăcat un ansamblu negru asociat cu un lanț de aur strălucitor.

Deși nu se știe exact când a început relația lor, cei doi au fost văzuți, de asemenea, prinzând împreună un meci din semifinalele WTA la Indian Wells, California, în martie 2022.

O sursă a declarat pentru People că povestea lor de dragoste este „cunoscută pe scară largă” de către cercul lor intim de ceva timp, deși Paula „nu i-a cunoscut încă pe copiii lui”.

Bill Gates a divorțat de soție după 27 de ani

Bill are trei fiice, Jennifer, 26 de ani, Phoebe, 20 de ani, și fiul Rory, 23 de ani cu fosta Melinda, cu care a fost căsătorit timp de 27 de ani înainte de despărțirea lor în 2021.

După divorțul din 2021, Melinda French Gates a plecat cu acțiuni în valoare de cel puțin 6,3 miliarde de dolari în diverse companii care i-au fost transferate de fostul soț Bill Gates. Acesta are o avere de peste 100 de milioane de dolari

„După multă gândire și multă muncă asupra relației noastre, am luat decizia de a pune capăt căsniciei noastre”, a precizat atunci fostul cuplu, care a cofondat și Fundația Bill & Melinda Gates, într-un comunicat.

„În ultimii 27 de ani, am crescut trei copii incredibili și am construit o fundație care lucrează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viață sănătoasă și productivă”.

În luna mai a anului trecut, Bill a reflectat asupra căsătoriei sale și a despărțirii ulterioare de filantroapă.

„Fiecare căsnicie, pe măsură ce copiii părăsesc casa, va trece printr-o tranziție”, a declarat miliardarul din domeniul tehnologiei pentru The Sunday Times.

„A mea a trecut, din păcate, prin această tranziție numită divorț. Dar, din punctul meu de vedere, a fost o căsnicie grozavă. Nu aș fi schimbat-o. Știți, nu aș alege să mă căsătoresc cu altcineva”.

Pe de altă parte, Paula a fost căsătorită cu răposatul ei soț timp de aproape 30 de ani, înainte de moartea acestuia, în octombrie 2019. Aceasta are două fiice, Kathryn și Kelly din căsnicia cu regretatul CEO al Oracle

Sursa foto: tiranapost.al

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: