Redactia.ro
Home » Știri » Cine e Priscilla de la Insula Iubirii. Ce probleme cu gelozia are cu partenerul ei

Cine e Priscilla de la Insula Iubirii. Ce probleme cu gelozia are cu partenerul ei

Concurenții de la Insula Iubirii trec cel mai dur test al fidelității. Cel mai nou sezon „Insula iubirii”, sezonul 6, vine cu o mulţime de surprize. Sunt mult mai multe ispite, mult mai multe provocări şi noi locaţii unde vor merge concurenții. Priscilla Oghenovo e una din concurentele care a venit la emisiune să își testeze relația pe care o are cu iubitul ei, Bogdan.

Cine e Priscilla de la Insula Iubiriii

Priscilla este originară din Nigeria și a participat anul trecut la Românii au talent. Numele complet al acesteia este Priscilla Oghenovo și a venit în emisiune însoțită de Bogdan, partenerul ei.
acolo unde i-a impresionat pe cei patru jurați cu un număr inedit de afro dance. A primit patru de „da” din partea acestora.

În vârstă de 23 de ani, Priscilla Oghenovo este studentă în anul cinci la Facultatea de Medicină din Sibiu. Tânăra și-a dorit încă din copilărie să devină medic și să-i ajute pe cei care au probleme.

Priscilla de la Insula Iubirii e pasionată de afro dance. A participat la Românii au talent

Dansul este una dintre pasiunile Priscillei, însă nu câștigă bani din această activitate, pe care o practică mai ales atunci când este stresată.

„Sunt în anul patru la Medicină, dar în timpul liber dans afro, am găsit o balanță între dans și medicină.
Când sunt stresată, dansez. Nu câștig bani din dans, nu fac show-uri, în România există oameni care știu despre afro, dar nu sunt mulți, de asta nu pot face atât de multe. Acum sper că oamenii vor vedea și alți oameni ce e dansul afro.”, a declarat ea pentru Pro TV Plus.

Priscilla de la Insula Iubirii, vedetă pe TikTok

Priscilla de la Insula Iubirii este cunoscută și pe TikTok, acolo unde este urmărită de peste 190.000 de persoane. Priscilla testează dulciuri și alte produse românești în videoclipurile sale și a devenit virală pe platforma de socializare. Oferă note produselor testate și este foarte apreciată de cei care o urmăresc.

Priscilla şi Bogdan de la Insula Iubirii spun că au probleme cu gelozia

Priscilla este cea care l-a convins pe iubitul ei, Bogdan, să meargă la sezonul 6 Insula Iubirii. Cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani și au încredere unul în celălalt.

Cu toate acestea, există și gelozie în relația lor, motiv pentru care au fost de acord să-și testeze iubirea în cadrul show-ului matrimonial de la Antena 1, filmat pe Coconut Island, în Thailanda.
Priscilla i-a spus lui Bogdan că are toată încrederea în el și în relația lor: „Am încredere 100% în tine”, i-a dezvăluit tânăra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: