Redactia.ro
Home » Știri » Cine e Rareș de la la Insula Iubirii. S-a cunoscut cu iubita lui pe internet

Cine e Rareș de la la Insula Iubirii. S-a cunoscut cu iubita lui pe internet

Fanii celui de-al șaselea sezon Insula Iubirii vor să știe totul despre concurenții din emisiunea difuzată în fiecare luni și marți, de la 20:30, pe Antena 1. Cinci cupluri trec prin cel mai dur test al relației. Au o călătorie plină de tentații și provocări. Rareș e unul din concuranții înscriși în emisiune. Toți vor petrece 21 de zile „fierbinți” alături de cele mai frumoase ispite.

Cine e Rareș de la Insula Iubirii

La fel ca restul colegilor săi, Rareș susține că este pregătit să-și testeze relația, în cel mai dur test al fidelității. Rămâne de văzut dacă va reuși sau nu să spună „nu” tentației.

Rareș a venit în emisiune alături de iubita lui, Cerasela. Cei doi se numără printre cele cinci perechi norocoase care au trecut de casting. Amândoi s-au declarat siguri pe relația lor, spunând că la un astfel de cuplu au visat dintotdeauna.

Rareș Panțiru formează un cuplu de doi ani cu iubita lui. El și Cerasela au decis de comun acord să se înscrie în noul sezon Insula Iubirii. Conform spuselor lor, au luat această hotărâre mai mult pentru ea, pentru a trece peste un bagaj emoțional din trecut.

Rareș și Cerasela au venit la Insula Iubirii pentru a trece peste un „bagaj emoțional din trecut”

Rareș are 28 de ani și este mai mare cu doi ani decât iubita lui. Concurentul de la Insula Iubirii și-a cunoscut partenera în mediul online, atunci când aveau cea mai mare nevoie unul de altul. Când s-au găsit, și-au dat seama că vor să aibă o relație serioasă.

Rareș de la Insula Iubirii este specialist IT

Rareș e specialist IT. Iubita lui, Cerasela, activează în alt domeniu. Ea e consultant de fonduri europene. Rareș a postat pe Facebook că a fost student în cadrul Universității Politehnica din București între anii 2013 – 2017. Acesta a absolvit Matematică-Informatică Aplicată În Inginerie la Facultatea de Știinte Aplicate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: