Redactia.ro
Home » Monden » Cine e românca ce l-a înnebunit pe Carlo Ancelotti. Antrenorul lui Real Madrid a fost îndrăgostit până peste cap de ea

Cine e românca ce l-a înnebunit pe Carlo Ancelotti. Antrenorul lui Real Madrid a fost îndrăgostit până peste cap de ea

GALERIE FOTO (5)

Carlo Ancelotti, celebrul antrenor de fotbal care a recent preluat conducerea echipei Real Madrid, a fost protagonistul unei povești de dragoste complexe și intensă, care s-a întins pe o perioadă de 7 ani, cu o româncă pe nume Marina Crețu. Această relație, care a început în anul 2004, a fost marcată de pasiune, secret, și, în cele din urmă, de o despărțire dureroasă.

Această poveste de dragoste tumultuoasă aruncă o lumină asupra vieții personale complexe a unei figuri publice precum Carlo Ancelotti. Relația cu Marina Crețu a fost una plină de provocări și incertitudini, iar sfârșitul lor a marcat o schimbare semnificativă în viața antrenorului, care a ales să își continue călătoria alături de Mariann Barrena McClary.

Cine este româna ce l-a cucerit pe antrenorul de la Real Madrid

Marina Crețu a dezvăluit detalii despre începutul relației lor, rememorând acele vremuri îndepărtate când Ancelotti era încă însurat cu Luisa, femeia cu care a fost legal legat între 1983 și 2008, și cu care a avut doi copii. În timp ce era căsătorit, Carlo Ancelotti a întâlnit-o pe frumoasa româncă în timp ce aceasta lucra la o televiziune din Italia. Relația lor a început în secret, iar telefonul bărbatului suna adesea în încercarea de a o cuceri pe Marina.

„Ne-am cunoscut acum opt ani. Eu lucram la un post de televiziune. A fost o senzație plăcută. El antrena Milanul. Este o diferență de 18-19 ani între noi. Relația noastră s-a consumat un an la telefon, el a avut apoi probleme în căsnicie. Și așa a început o frumoasă poveste de iubire. 

Am casă în Italia, în Anglia, în Spania și în România. Noi ne-am despărțit acum trei luni. Ne-am văzut. Eu mi-am dorit foarte mult să am un copil cu Carlo. Nu s-a putut, probabil nu a vrut să-și refacă viața. Eu sunt singura, nu-l aștept. Am avut multe rupturi, ne-am certat de mai multe ori”, mărturisea românca la acea vreme.

Cu toate acestea, povestea de dragoste dintre Carlo Ancelotti și Marina Crețu a fost marcată de o întorsătură neașteptată. Înainte de a se căsători cu actuala sa soție, Mariann Barrena McClary, celebrul antrenor s-a despărțit de româncă, lăsând-o să se confrunte cu o suferință neașteptată și profundă. Mariann a reușit să obțină ceea ce Marina nu a reușit – o căsnicie cu Carlo Ancelotti. Cu toate că Marina Crețu își dorea un copil cu antrenorul italian, acesta nu a fost încântat de idee și a preferat să își continue viața alături de Mariann.

Marina Crețu se declară nevinovată pentru primul divorț al antrenorului

Marina Crețu a fost femeia din umbră a lui Carlo Ancelotti timp de 7 ani, perioadă în care a trăit între rolurile de amantă, confidentă și aproape soție a celebrului antrenor. În ciuda faptului că au împărțit momente intense și pasionale, relația lor a avut un sfârșit dureros. Marina a ales să rupă tăcerea și să ofere detalii despre motivele care au dus la despărțirea lor, respingând acuzațiile conform cărora Ancelotti ar fi divorțat de soție din cauza ei. Ea a subliniat că antrenorul Real Madrid era deja separat de soția sa în momentul în care relația lor s-a încheiat.

„Între mine și Carlo au fost 7 ani de relație curați și el a precizat de nenumărate ori, și el a fost întrebat și a declarat. Nu am absolut nicio legătură de divorțul și separarea lor, la momentul în care l-am cunoscut pe Carlo era separat.

Eu am terminat această relație pentru că eu îmi doream copii, el nu voia, el spunea că nu era pregătit, mi-a zis să aștept și efectiv eu nu am mai putut să mai aștept. I-am zis că dacă mă iubește să mă lase și asta am făcut”, a mai declarat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: