Redactia.ro
Home » Monden » Cine e și cum arată sora lui Răzvan Simion? Cei doi se văd foarte rar

Cine e și cum arată sora lui Răzvan Simion? Cei doi se văd foarte rar

GALERIE FOTO (2) Cine e și cum arată sora lui Răzvan Simion

Puțină lume știe că Răzvan Simion are o soră! Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a vorbit în rare ocazii despre aceasta, așa că toți se întreabă cine e și cum arată! Ei bine, astăzi, telespectatorii au avut ocazia să afle mai multe informații despre sora acestuia! Iată de ce se văd cei doi foarte rar!

Cine e și cum arată sora lui Răzvan Simion

Deși vorbește foarte rar despre ea, prezentatorul este foarte atașat de sora lui. Anca este stabilită de câțiva ani buni în Germania, motiv pentru care le este imposibil să se vadă pe cât de des și-ar dori. Mai îndeosebi în ultimii doi, în care ne-am confruntat cu pandemia de covid, iar condițiile de călătorie au fost mai dure.

Cu toate acestea, cei doi vorbesc des la telefon, iar Anca îi este alături lui Răzvan la orice pas. De altfel, s-a spus că tocmai ea l-a ajutat pe acesta să treacă mai repede peste despărțirea de Lidia Buble. Anca păstrează o relație bună și cu fosta soție a prezentatorului, Diana, care i-a dăruit doi nepoți.

Cât despre cum arată Anca, există doar o fotografie cu aceasta. E vorba despre cea surprinsă în aeroport, în care apare alături de tatăl lor.  Se poate vedea, însă, că și Anca este brunetă și are câteva trăsături comune cu mai celebrul ei frate.

Sora și tatăl lui Răzvan Simion

Mesajul lui Răzvan pentru sora lui, Anca

În ediția din această dimineață, Răzvan a ținut să-i transmită un mesaj special surorii sale, dat fiind faptul că e ziua ei. ”La mulți ani! Te pupăm! Să fii fericită! Asta când ne putem vedea, că de câte ori ne facem planuri, se mai închid din granițe”, este urarea lui Răzvan pentru sora lui.

Prezentatorul este foarte discret cu viața lui privată, rareori vorbind despre familia sa în cadrul emisiunii sale. Chiar și pe rețelele de socializare, Răzvan Simion este foarte atent cu ce postează, limitându-se la fotografii cu cei doi copii ai săi ori cu noua lui iubită, Daliana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: