Redactia.ro
Home » Monden » Cine e și cum arată soția lui Șerban Huidu? Ce spune Cristina despre accidentul mortal provocat de soțul ei

Cine e și cum arată soția lui Șerban Huidu? Ce spune Cristina despre accidentul mortal provocat de soțul ei

GALERIE FOTO (7)

Cine e și cum arată soția lui Șerban Huidu? Pe Șerban Huidu îl știe toată lumea, însă soția lui e complet necunoscută publicului larg. Exceptând tragicul moment din 2011, când Cristina a ajuns la spital în urma accidentului mortal produs de soțul ei, partenera prezentatorului a reușit să se țină departe de vizorul public. Haideți să vedem, așadar, cine este aceasta, ce legătură are în domeniul imobiliar din România, dar și cum a reușit să-și protejeze copiii de scandalul mediatic în care a fost implicată toată familia lor.

Cine e și cum arată soția lui Șerban Huidu?

Cristina și Șerban Huidu s-au căsătorit pe la începutul anilor 2000, pe când acesta era un prezentator de radio la început de carieră. La acea vreme, Cristina era o fată de bani gata, al cărui tată era un influent om politic. Relația dintre ei a fost ascunsă de ochii curioși ai lumii, cu toate că Șerban Huidu a căpătat, de la an la an, și mai multă notorietate.

În tot acest timp, Cristina Huidu a fost implicată într-o afacere pierzătoare a tatălui său și, în paralel, a fost managerul de vânzări al unei agenții de turism. Potrivit presei autohtone, Cristina ar fi investit 33 de milioane de euro într-un cartier rezidențial, afacere care s-a prăbușit odată cu criza economică din 2008. În cele din urmă, în 2012, când compania și-a cerut insolvența, Cristina ar fi recuperat o parte din banii investiți, rămând cu un prejudiciu de 5,7 de milioane de euro. Afacerea tatălui său presupunea construirea, pe Bulevardul Timișoara din București, unui cartier  rezidențial, care era menit să găzduiască peste 600 de familii.

Primul impas din căsătoria lor: accidentul la schi al lui Șerban Huidu

Accidentul de la schi al lui Șerban Huidu, din decembrie 2020, a adus-o pentru prima oară în atenția lumii pe Cristina. Cum prezentatorul a ajuns în comă artificială, presa a vânat-o pe soția acestuia pentru detalii despre starea acestuia. Amintindu-și despre acest moment, Cristina Huidu avea să declare că s-a simțit sufocată de presiunea mediatică: „Când Șerban era în spital, medicii îmi spuneau că nu au văzut niciodată asemenea ferocitate din partea jurnaliștilor: sunau și se dădeau drept doctori din Viena, au venit la spital, au încercat să intre în salon, să obțină fotografii. Nu au avut nicio limită în a păstra distanța de care noi am fi avut nevoie.”.

Din păcate, suferința Cristinei a fost prelungită de moartea subită a mamei sale. Pe când soțul ei se lupta pentru recuperare, aceasta a fost anunțată că mama ei a încetat din viață. A părăsit Austria și s-a alăturat familiei sale pentru înmormântarea celei care i-a dat viață. A urmat accidentul mortal făcut de Șerban Huidu în 2011.

Ce spune Cristina Huidu despre accidentul mortal provocat de soțul ei

În octombrie 2011, pe DN1, în zona localității Timișu de Sus, județul Brașov, Șerban Huidu a provocat un accident rutier soldat cu 3 morți. Mașina condusă de celebrul prezentator a intrat în coleziune cu un autoturism marca Dacia Logan, care se deplasa regulamentar. La momentul accidentului, soția, copiii, dar și bona celor doi copii se aflau în mașina condusă de Șerban Huidu.

Vorbind despre impactul pshihologic al acestui accident, Cristina Huidu recunoaște că a fost unul major și că a fost nevoie de un ajutor specializat. „Din păcate subiectul era extrem de dureros pentru foarte multe familii și a fost greu de gestionat. Principala noastră preocupare a fost atunci pentru copii. Ei erau cu noi în mașină, dar nu și-au dat seama foarte bine de ce se întâmpla. S-au speriat pentru că au fost luați de lângă noi, duși la spital; a fost greu. Impactul psihologic a fost mare atunci și ne-a luat ceva timp să trecem peste el”, a mai declarat Cristina Hudiu pentru life.ro.

Soția prezentatorului spune că cei doi copii au mers la psiholog pentru a înțelege că ce s-a petrecut nu a fost din vina lor: ”Le-am explicat exact așa cum a fost, cum s-au petrecut lucrurile, fiindcă sunt mari, gândește-te, se uită singuri pe internet, articole încă mai apar pe acest subiect. Deci le-am explicat exact cum s-a întâmplat. Le-am spus și de ce oamenii sunt atât de curioși, fiindcă tatăl lor este persoană publică și că nu este vina lor că s-a întâmplat și că ei nu trebuie să ducă niciodată această povară. Am discutat tot timpul tranșant tot ce s-a întâmplat.”, a mai spus Cristina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: