Redactia.ro
Home » Știri » Cine e soția lui Ludovic Orban? Ce profesie are și de ce apare rar în public

Cine e soția lui Ludovic Orban? Ce profesie are și de ce apare rar în public

GALERIE FOTO (5) Cine este și cu ce se ocupă soția lui Ludovic Orban. Puțini știu adevărul despre familia lor

Soția lui Ludovic Orban, Mihaela Orban, este o prezență extrem de discretă , fiind foarte rar văzută alături de soțul ei în public. 

Ce profesie are și de ce apare rar în public

Ludovic Orban este unul dintre cei mai importanți oameni de pe scena politică din România. Cu apariții publice zilnice, fostul premier este tot timpul în centrul atenției. Însă, nu se poate spune același lucru și despre soția sa. Mihaela Orban este cât se poate de discretă când vine vorba de apariții. Soția lui ludovic Orban este de profesie psiholog, psihopedagog și drectoarea unei grădinițe private din Capitală. Mai mult, Mihaela Orban este și consilier la o fundație unde se ocupă de educarea copiiilor și a tinerilor.

Despre averea pe care Ludovic Orban o are cu Mihaela s-a vorbit des. Însă, acum cinci ani, Ludovic Orban câștiga anual din funcția de deputat suma de 59.068 de lei, în timp ce soția sa a primit venituri anuale de 30.070 de lei de pe urma funcțieid e director al asociației Miruna. Mihaela și Ludovic Orban au împreună un fiu, în vârstă de 20 de ani.

Ludovic Orban a fost considerat cel mai sărac premier al Românieid e după revoluție.

Ludovic Orban a fost fotografiat alături de soție la începutul anului 2020, aceasta fiind și cea mai recentă apariție a celor doi împreună. Cei doi soți au participat la concertul regal de la Ateneu, alături de Majestatea Sa Margareta.

 

Ludovic Orban are un băiat

Ludovic Orban este un om de pe scena politică, mai puțin cunoscut. Politicianul a povestit, în cadrul unui interviu acordat regretatei jurnaliste Cristina Țopescu, în urmă cu trei ani, despre relația pe care o are cu fiul lui.

,,Merge pe 18 (n.r., acum are 21 de ani). E aplecat spre ştiinţele exacte, fizică, matematică, chimie… E şi în zona informaticii, dar spune că nu vrea să stea toată viaţa în faţa unui computer şi nu vrea să meargă spre IT. Mă bucur că învaţă, că e serios. L-am crescut foarte liber, l-am lăsat să dea cu capul de pragul de sus singur, nu l-am protejat. Am încercat să-i spun punctul de vedere. Nu am apelat la interdicţii, la pedepse, nici măcar nu l-am ameninţat că-l opresc. Au fost unele pedepse, dar neaplicat cu nervi, ci calm şi cu explicaţii. Am trecut de perioada asta, de la 15 ani nu am mai avut niciun motiv să-i aplic vreo pedeapsă. E pe propriile picioare, caută să-şi găsească rezolvări la toate problemele cu care se confruntă..”, a declrata Ludovic Orban, în urmă cu ceva timp.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: