Redactia.ro
Home » Monden » Cine e Steve Schroeter, soțul lui Catrinel Sandu și care e povestea lor de iubire. Cei doi locuiesc în Florida alături de copii

Cine e Steve Schroeter, soțul lui Catrinel Sandu și care e povestea lor de iubire. Cei doi locuiesc în Florida alături de copii

Cine e Steve Schroeter, soțul lui Catrinel Sandu și care e povestea lor de iubire. Cei doi locuiesc în Florida alături de copii

Anul trecut, Catrinel Sandu s-a cununat religios cu medicul Steve Schroeter, în prezența familiei și a celor mai apropiați prieteni. Cei doi au avut parte de o nuntă simplă, dar specială. Cine este însă cel care i-a furat inima. Cu ce se ocupă Steve Schroeter.

Cine e Steve Schroeter, soțul lui Catrinel Sandu

Catrinel Sandu nu mai credea în iubire și considera că fluturii nu vor mai zbura la ea în stomac, însă datorită lui Steve Schroeter, frumoasa blondină trăiește o poveste de dragoste parcă desprinsă din basme. Vedeta a declarat că este o femeie împlinită datorită fetelor ei, a partenerului de viață și a momentelor de vis de care se bucură în America, potrivit revistei Avantaje.

Imediat după divorțul de fostul soț, Gabriel Trifu, Catrinel s-a mutat în America unde l-a cunoscut pe Steve Schroeter. Fostei colege a „Cârcotașilor’ îi era foarte greu să se implice într-o nouă relație, cu atât mai mult să repete experiența unui mariaj. Cu toate acestea, actualul soț a reușit să o facă să creadă în iubire din nou și să depășească rănile pe care le avea din trecut. Cei doi s-au căsătorit la 11 noiembrie 2019, iar evenimentul din acest an l-au dedicat oamenilor dragi din România.

Aceeași sursă scrie că Steve Schroeter s-a integrat imediat în lumea de acasă a soției sale, fiind foarte bine primit. Americanul este de profesie medic stomatolog și este tatăl a doi băieți. Imediat ce a întâlnit-o pe Catrinel, Steve s-a îndrăgostit pe loc și și-a dorit să formeze o familie cu aceasta. Împreună și-au cumpărat o casă în Sarasota, Florida. Toți formează o familie extremde frumoasă, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Fetele lui Catrinel se înțeleg foarte bine cu Steve, dar și cu băieții acestuia.

Cum a fost nunta celor doi

Catrinel Sandu a făcut și o serie de declarații privind acest eveniment special din viața ei. Ea a povestit și cine anume i-a ales rochia de mireasă „Suntem foarte fericiți. Este un moment pe care îl așteptam foarte mult. Noi am făcut o ceremonie și în America, însă mi-am dorit foarte mult să fiu cununată și în religia noastră, ortodoxă. Rochia de mireasă mi-a ales-o Sarah, fetița cea mare. Am trecut pe lângă un magazin în America și mi-a zis „mami, uite, asta e rochia ta de mireasă” și a avut dreptate. Am cumpărat-o și iată-mă în ea”, a declarat Catrinel Sandu în exclusivitate pentru Click!.

Catrinel Sandu are propria școală de dans

Catrinel Sandu se bucură de succes în carieră și și-a deschis propria școală de dans. Focoasa blondină a revenit la marea ei pasiune, dansul, iar școala de arte pe care o conduce este una de prestigiu și extrem de apreciată în America.

Dincolo de realizările pe plan profesional, Catrinel Sandu este mai fericită ca oricând alături de bărbatul care i-a cucerit inima. Când vine vorba de soțul ei, vedeta are doar cuvinte de laudă.

,,Steve este un doctor stomatolog foarte bun. Asta nu o spun eu că este soțul meu, dar are o reputație foarte bună aici, în Sarasota. Este în business de peste 20 de ani. Este un om extraordinar, care ajută pe toată lumea. (…)

Suntem de patru ani împreună, doi ani căsătoriți și încă ne cucerim unul pe altul. Cred că ajungi la punctul acesta când chiar ajungi să te cunoști tu pe tine foarte bine.”, a declarat frumoasa vedetă pentru bzi.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: