Redactia.ro
Home » Știri » Cine e Teodora de la Insula Iubirii. Are 19 ani și e căsătorită cu partenerul ei

Cine e Teodora de la Insula Iubirii. Are 19 ani și e căsătorită cu partenerul ei

Teodora e cea mai mică concurentă care s-a înscris la sezonul 6 din Insula Iubirii. Nu a venit singură, ci împreună cu partenerul ei, Alexandru. Cei doi sunt împreună de aproape un an și au făcut deja pasul cel mare. Ei sunt singura pereche din concurs care și-a oficializat relația în fața ofițerului de Stare Civilă.
Cine e Teodora de la Insula Iubirii. Are doar 19 ani și e deja căsătorită cu Alexandru, care e cu 12 ani mai mare.

Cine e Teodora de la Insula Iubirii

Dintre toate perechile din acest sezon de la Insula Iubirii, Teodora este cea mai mică. Marcu Teodora Marina are 19 ani și e mai tânără cu 12 ani decât soțul ei, Alexandru. Acest lucru pare că nu a reprezentat însă o problemă pentru ei până acum. Cei doi sunt deja căsătoriți, au făcut însă doar cununia civilă. Aceștia nu fac echipă doar acasă, ci și la muncă, activând în același domeniu. El este magician pentru copii, iar ea lucrează ca asistenta lui.

Teodora de la Insula iubirii s-a născut și locuiește în Onești. Ea și partenerul ei, Alexandru, s-au declarat sigur pe relația lor, spunând că este perfectă. Cu toate astea, au ales să participe la emisiune înainte de a face cununia religioasă.

Teodora de la Insula Iubirii: „Relația noastră e perfectă”

Concurenta de la Insula Iubirii, pe numele ei complet Marcu Teodora Marina, a susținut că nici ea și nici soțul ei nu au băgat niciodată tentațiile în seamă.

„Noi avem o relație perfectă. Niciodată nu am băgat tentațiile în seamă sau… Ne-am concentrat pe noi, nu pe altcineva”, a spus Teodora, concurenta de la Insula Iubirii, în filmulețul de prezentare.
Fanii vor afla însă în cadrul emisiunii ce concluzii vor trage cei doi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt.

Teodora a făcut confesiunile la care nimeni nu s-a așteptat

„Eu la început nu prea vorbeam, când sunt cu Alex. Alex vorbește foarte foarte mult și dacă aș vorbi și eu ar fi haos. Eu uneori îl ascult, alteori nu. Eu m-am obișnuit să vină el mai mult la mine. În relația trecută a fost complet invers. Eu după jumătate de an am aflat toate minciunile în fosta relație. El mi-a arătat că era divorțat de mult timp, dar a mințit. Ne-am despărțit dar ne-am împăcat. I-am făcut ordin de restricție că ne urmărea pe mine și pe Alex”, spune Teodora Marcu de la Insula Iubirii sezonul 6.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: