Redactia.ro
Home » Știri » Cine e Tudor Duma, zis Maru, presupusul furnizor de droguri al lui Vlad Pascu. Poze cu arme albe, droguri si alcool

Cine e Tudor Duma, zis Maru, presupusul furnizor de droguri al lui Vlad Pascu. Poze cu arme albe, droguri si alcool

duma tudor

În dimineața zilei de 14 septembrie 2023, cei mai apropiați dintre prietenii lui Vlad Pascu au fost vizitați de către procurori. Casele le-au fost percheziționate, iar anchetatorii au găsit în incintă cantități impresionante de droguri. Unul dintre prietenii lui Vlad Pascu, pe nume Duma Tudor, s-a remarcat prin gesturile sfidătoare pe care le-a făcut la adresa autorităților și, mai ales, la adresa polițiștilor.

Cine este Tudor Duma, presupusul furnizor de droguri al lui Vlad Pascu. Poze cu arme albe, droguri și alcool

În ziua de 14 septembrie, Vlad Pascu, părinții acestuia și prietenii tânărului care a ucis 2 tineri nevinovați în 2 Mai au fost aduși la sediul DIICOT pentru a oferi declarații despre consumul de droguri, precum și despre cine erau furnizorii lor.

Unul dintre prietenii lui Vlad Pascu, pe nume Duma Tudor, s-a remarcat prin modul recalcitrant în care a interacționat cu jurnaliștii prezenți în fața sediului DIICOT.

Tudor Duma a încercat să fure pastile analgezice din Spitalul Floreasca

Tinerii din cercul lui Vlad Pascu nu se feresc să vorbească despre consumul de substanțe interzise, ba chiat postează în mediul online filmulețe video în care se află sub influența acestora. Un prieten de-al lui Vlad a mers atât de departe încât s-a filmat în timp ce a pătruns în Spitalul Floreasca pentru a sustrage pastile și substanțe utilizate în cazul pacienților care suferă de dureri cumplite.

„Bai, sunt rupt in gura deja. Sunt si beat. M-am strecurat in Spitalul Floreasca (…) Ati inteles. Ce medicamente fur si eu de aici? Ia, ce-i asta oare?”, spunea Duma Tudor, într-o înregistrare în care își arată pupilele dilatate, dar și unghiile vopsite în vreme ce se plimba nestingherit pe holul spitalului Floreasca din Capitală.

Cu doar 24 de ore înainte de a fi arestat, Duma Tudor s-a filmat în timp ce se afla în mijlocul străzii și lansa un atac la adresa oamenilor legii. El spunea că le oferise autorităților adresa lui și că aștepta să fie reținut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝔪𝔞𝔯𝔲 (@m.tud0r_101_)

Se afla într-o stare vizibilă de ebrietate, iar discursul său era unul aflat la limita coerenței. Câteva ore mai târziu, Duma Tudor, în vârstă de 19 ani, s-a filmat în timp ce se afla în Spitalul Floreasca și căuta nestigherit pastile analgezice și perfuzii. Surprinzător este că nimeni nu l-a oprit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝔪𝔞𝔯𝔲 (@m.tud0r_101_)

 

Tudor Duma se lăuda pe Instagram cu băutura și drogurile pe care le consuma

În timpul filmărilor din Spitalul Floreasca, Tudor s-a lăudat tuturor că se afla sub influența substanțelor interzise și că era băut. Mai mult decât atât, el a folosit un limbaj suburban și a arătat tuturor că-și făcuse manichiura cu ojă. Pe unghiile lui era scrisă cifra 1312, un cod folosit pentru sloganul „All Cops Are Bastrads”, în traducere „Toți polițiștii sunt nemernici”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝔪𝔞𝔯𝔲 (@m.tud0r_101_)

Pasiunea lui Tudor pentru substanțele interzise este vizibilă și dacă aruncăm o simplă privire asupra paginii sale de Instagram. Pagina personală a lui Tudor abundă de imagini în care tânărul se laudă cu băuturile scumpe pe care le consumă. În alte imagini, Tudor apare înconjurat de tot felul de arme albe, iar în altele sfidează fățiș poliția, pozându-se alături de o plantă de cannabis.

Sursă foto Octav Ganea Inquam Photos

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: