Redactia.ro
Home » Monden » Cine era blondina care i-a însoțit pe soții Pastramă la poliție. Adevărul a ieșit la iveală

Cine era blondina care i-a însoțit pe soții Pastramă la poliție. Adevărul a ieșit la iveală

Ape tulburi sunt în familia Pastramă. S-a aflat cine este blondina care i-a însoțit pe Florin și Brigitte atunci când au mers la sediul Poliției din Voluntari.

Cine este blondina care i-a însoțit pe soții pastramă la sediul Poliției

Familia Pastramă pare că nu mai are liniște în casă. După vizita pe care au făcut-o acum câteva zile la sediul Poliției din Voluntar, s-a aflat cine este misterioasă blondină care i-a însoțit. Potrivit cancan.ro, este vorba despre o fostă parteneră a lui Florin Pastramă cu care a rămas în relații de prietenie.

Aceeași sursă spune că blondina ar fi trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Florin Pastramă, înainte ca acesta să se căsătorească cu Brigitte Sfăt. Ea este o femeie de afaceri renumită din Capitală, ”Cozy”. Florin Pastramă s-a fotografiat alături de Cozy, la mai multe evenimente.

Sursa: cancan.ro.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au mers la Poliție pentru ca bruneta să depună plângere împotriva fratelui lui Florin, Relu Pastramă, și a iubitei acestuia. Doar că, gestul lui Brigitte nu a trecu neobservat. O mare dispută a avut loc acasă, între cei doi soți. Florin Pastramă i-ar fi reproșat lui Brigitte de ce a mers la poliție să formuleze plângerea pe numele fratelui său. A fost o ceartă care a determinat-o pe Brigitte să ia o pauză de la relație.

„Astăzi împlinim un an de la căsătoria noastră în fața lui Dumnezeu! Mulțumesc că m-ai susținut și completat în absolut orice” , a fost mesajul postat de Brigitte pe Instagram, atunci când cei doi au împlinit un an de la căsătorie.

Brigitte, amenințată de socri

Părinții soțului ei i-au cerut bani și au amenințat-o pe ea, dar și pe mama ei, a spus Brigitte într-un interviu la Antena Stars. O altă acuzație gravă pe care o face Brigitte este faptul că socrii ar fi spus că are coronavirus ca să nu mai apară în show-ul de la TV, în care apare ea și soțul ei.

”Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci. Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie. Eu am ajutat familia lui, dar nu mai pot așa. Am fost batjocorită și în permanență le-am plătit lor problemele. Și dacă fiul meu a stat două luni în acea casă, am ajuns să plătesc cu vârf și îndesat. Familia lui a venit la mine în casă, să le dau bani, să-i ajut, apoi mi-au făcut rău. Au spus ca am Coronavirus ca să mi se închidă reality-show-ul și să rămân fără surse de venit.Veneau în casa mea, îmi cereau bani de chirie, și apoi se aliau cu Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin. Și mama mea, care are probleme cu inima, a fost amenințată. Și eu am fost amenințată. Am fost sunată la 3.30 dimineața, să mi se spună că o să văd eu adevărata lor putere”, a spus Brigitte la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: