Redactia.ro
Home » Știri » Brigitte s-a despărțit de Florin Pastramă. Bruneta a spus adevăratul motiv care a dus la separare

Brigitte s-a despărțit de Florin Pastramă. Bruneta a spus adevăratul motiv care a dus la separare

Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit. Anunțul a fost făcut de brunetă la o emisiune TV iar motivul are legătură cu familia afaceristului. 

Brigitte s-a despărțit de Florin Pastramă

Brigitte s-a săturat de drama din viața ei și a făcut un anunț care a zdruncinat showbiz-ul românesc. A decis să divorțeze de Florin Pastramă, actualul ei soț. Separarea s-ar produce din cauza problemelor pe care acesta le are cu familia lui.

Bruneta a făcut un val de declarații la Antena Stars și a dezvăluit că soțul ei, Florin Pastramă, devenise violent din cauza problemelor pe care le avea, potrivit spynews.ro.

Problemele se țin lanț de Brigitte și de Florin Pastramă. Chiar dacă cei doi se certau des, nimeni nu se gândea că vor ajunge să ia o decizie așa de radicală. Bruneta nu a mai putut suporta drama pe care este nevoită să o trăiască, astfel că a pus punct relației.

Vedeta a declarat în exclusivitate pentru Antena Stars că s-a decis să pună o pauză în mariajul său.  Decizia vine pentru că Florin Pastramă a ajuns de nerecunoscut, iar totul se întâmplă din cauza problemelor pe care acesta le are în familie.

Vedeta a izbucnit în lacrimi

Cu lacrami în ochi, și vizibil afectată de această decizie, Brigitte a declarat că cel puțin pentru o perioadă va pune pauza relației. Acesta lucru va ține până când el își va reveni, iar problemele din familia lui nu vor mai avea efect asupra relației lor de cuplu.

Florin Pastramă a ajuns să fie violent cu Brigitte, potrivit declarațiilor ei. Aceasta a făcut chiar și acuzații la adresa familiei lui, spunând că ei îi doresc răul și că luptă să îi ia din bani.

”Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun. Îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci”, a spus Brigitte.

De asemenea, vedeta a mărturisit că sunt multe lucruri de spus, însă nu este un moment bun pentru a face publice aceste declarații. Potrivit acesteia, despărțirea este un mod de protecție pentru copiii ei.

”Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! (…) Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, a mai spus Brigitte!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: