Redactia.ro
Home » Monden » Ceartă în familia Pastramă! Florin, gelos pe fostul soț al lui Brigitte, Ilie Năstase

Ceartă în familia Pastramă! Florin, gelos pe fostul soț al lui Brigitte, Ilie Năstase

GALERIE FOTO (2)

Florin Pastramă este sătul să își audă soția vorbind despre fostul soț, Ilie Năstase. Certurile dintre cei doi sunt inevitabile. 

Florin Pastramă, gelos pe Ilie Năstase

Florin Pastramă este sătul să își audă soția vorbind despre fostul soț, Ilie Năstase. Brigitte nu se poate abține. Frumoasa brunetă a ajuns să îi mărturisească lui Pastramă cât de mult l-a iubit pe fostul tenismen. Mai mult, Brigitte i-a mărturisit soțului că sentimentele pentru Ilie Năstase au fost reale și puternice și că nu ar fi stat cu el pentru bani, așa cum sugerează Pastramă.

Florin îi reproșează soției că vorbește mult prea mult despre Ilie.  „Îți jur pe ce am mai scump că l-am iubit, pentru mine Ilie a fost totul. Atât de mult l-am iubit că era să renunț la Dumnezeu pentru el”,  i-a explicat frumoasa brunetă cu lacrimi în ochi.

Pastramă a fost enervat la culme de discuțiile repetate despre Ilie Năstase. Acesta și-a pierdut cumpătul și nu a mai suportat să audă despre fostul soț. ,,Eu nu am vorbit niciodată despre fostele relații…am lăsat totul în trecut!”, a mai spus acesta.

După mai multe discuții de acest fel în care Ilie Năstase a fost subiectul discuțiilor dintre cei doi, Patramă a explodat și și-a exprimat frustrarea.

„Tot timpul Brigitte mă compară cu domnul Ilie. Păi stai mă Brigitte, ce ți-a dat ție domnul Ilie: două ceasuri, două genți și datorii. (…) Am și eu frustrarea mea, tot timpul îl aduce în discuție. Ilie m-a dus, Ilie a făcut…”, a spus acesta supărat.

Brigitte, acuzată de actualul soț că vorbește constant despre fostul tenismen, spune că exagerează. ,, Eu în locul lui Ilie nu aș mai fi reproșat chestia cu Ilie. Pe bune, nu îl invoc în fiecare zi pe Ilie, cred că am făcut-o de 3 sau 4 ori, în care l-am dat ca exemplu pozitiv. Nu l-am invocat cum spune el, exagerează”, a mai spus bruneta.

Divorț în familia Pastramă

Brigitte Sfăt ar dori să divorțeze de Florin Pastramă, după ultima bătaie primtă de la acesta. Ultima bătaie încasată de Brigitte într-o parcare, de la soțul său, pare că ar pune definitiv capăt relației celor doi.  Apropiați ai vedetei susțin că aceasta ar dori să intenteze divorț, deoarece le-a solicitat să îi caute un avocat. Mai mult, aceștia spun că în continuare cuplul se confruntă cu neînțelegeri.

Apele sunt extrem de agitate în familia lor. Brigitte nu poate trece peste acest eveniment. Ne-a cerut ajutorul, caută un avocat. Mai mult ca sigur vrea să înainteze acțiunea de divorț. Nu-i singurul eveniment violent în care a fost implicată”, a spus o apropiată a lui Brigitte.

Brigitte Sfăt, aflată la a patra căsătorie, ar putea avea de suferit în urma despărțirii de Florin Pastramă. Divorțul de Florin ar putea însemna și excluderea lui Brigitte din Biserica Penticostală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: