Redactia.ro
Home » Știri » Se ceartă, se bat, dar vor să aibă un copil. Florin și Brigitte Pastramă: „Brigitte vrea de 3 ori pe zi, eu nu pot”

Se ceartă, se bat, dar vor să aibă un copil. Florin și Brigitte Pastramă: „Brigitte vrea de 3 ori pe zi, eu nu pot”

Florin și Brigitte Patramă își doresc cu nerăbdare să devină părinți. Chiar dacă Brigitte este mamă, Florin Pastramă își dorește să cunoască sentimentul de a fi părinte. Mai mult, aceștia încearcă din greu și își doresc cât mai repede un copil. 

 

Cei doi își doresc cu nerăbdare un copil, însă întregul proces îl obosește pe Florin Pastramă. „Peste tot eu sunt şeful. Ultimul cuvânt în casă eu îl am. La mine căsătoria nu e o joacă, pentru mine este pentru prima şi ultimă data. Ne străduim să rămână însărcinată, e greu cu Brigitte, vrea de 3 ori pe zi, eu nu pot. Ea e foarte geloasă, dar nu îmi caută în telefon. Avem amândoi aceeaşi parolă şi nu avem nimic de ascuns”, a declarat Florin Pastramă la o emisiune tv.

 

Neînțelegeri între cei doi soți

Relația între cei doi soți nu a scăpat din vizorul publicului. În ultima perioadă, relația dintre cei doi  este din ce în ce mai controversată, mai ales în urma incidentelor dintre cei doi. Brigitte Sfăt a fost bătută în repetate rânduri de soțul ei, Florin Pastramă. După ce a fost bătută în urmă cu puțin timp de Florin în propria shaormerie, incidentul s-a repetat la sfârșitul săptămânii trecute într-un spațiu public, într-o parcare din București.

 

Cum s-au cunoscut Brigitte și Florin

 

Relația între soții Pastramă este destul de criticată și controversată. După divorțul de fostul soț, Ilie Năstase, Brigitte s-a aruncat în brațele lui Florin Pastramă. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii ”Ferma” de la PRO TV. Aici a și fost cerută în căsătorie de Florin Pastramă. Acesta a ajuta-o să depășeasă momentele grele din cadrul competiției în care era criticată de ceilalți colegi. Florin a fost, după cum a declarat vedeta într-un interviu, unica persoană care i-a fost alături. ”M-a susținut întru totul, când eram jos, la pământ. Așa mi-a câștigat sufletul. Nu m-a cucerit cu fizicul său sau pentru că este Florin Pastramă, dimpotrivă, pentru mine a fost o problemă la început că era Florin Pastramă… N-aș fi crezut niciodată că o să ajung să am o relație cu cineva într-un reality show.”

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: