Redactia.ro
Home » Știri » Fiul lui Brigitte Sfăt îi ia apărarea lui Florin Pastramă, după ce mama sa a fost bătută

Fiul lui Brigitte Sfăt îi ia apărarea lui Florin Pastramă, după ce mama sa a fost bătută

Fiul lui Brigitte Sfăt, Robert Sfăt are o reacție neașteptată față de bătaia primită de mama sa din partea lui Florin Pastramă.  Potrivit spuselor sale, acest lucuru s-a întâmplat din cauza atitudinii superioare a lui Brigitte  față de cei din jur:  ”Eu îl înțeleg, ea tratează pe toată lumea ca pe sclavi”, informează Viva.ro

Fiul lui Brigitte Sfăt, de partea tatălui vitreg

După ce la sfârșitul săptămânii trecute au apărut imagini îngrozitoare,  în care Brigitte era bătută de Florin Pastramă, fiul vedetei, Robert Sfăt   tânărul îi ține partea afaceristului și o învinovățește pe mama lui. El este de părere că Brigitte are o atitudine superioară față de cei din jur , de aceea ar fi luat în bătaie.

”Eu îl înțeleg pe Florin, mama te scoate efectiv din sărite. Oricâtă răbdare ai avea, oricât ai încerca să lași de la tine, acest om te termină psihic. Și eu am momente în care pur și simplu nu mai suport, dar e mama mea, totuși. Eu îl înțeleg, ea tratează pe toată lumea ca pe sclavi, toți suntem pionii ei. Dacă cineva nu face așa cum vrea ea, devine agresivă și începe să te toace până te distruge psihic. Trebuie să ai nervi extrem de tari ca să îi reziști”, i-ar fi mărturisit Robert unui apropiat.

Brigitte Pastramă a avut în ultima perioadă o relație tensionată cu fiul ei din prima căsătorie.

Brigitte Sfăt, lovită crunt de Florin Pastramă

Vineri au apărut în presă imagini cu Brigitte târâtă pe jos și bătută de Florin Pastramă prin parcarea unui supermarket din București. Ea era bruscată lânga mașină, iar el urla ca din gură de șarpe sub privirile trecătorilor. Norocul ei a fost că situația nu a degenerat și mai rău a fost chiar intervenția trecătorilor, care l-au somat pe Florin Pastramă să înceteze cu agresiunile. După cele întâmplate, cei doi au apărut la TV și au declarat că nu este nimic grav, iar motivul scandalului a fost că afaceristul nu a știut să parcheze mașina cum trebuie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: