Redactia.ro
Home » Știri » Cine era de fapt Cristian Amariei, politistul mort la datorie

Cine era de fapt Cristian Amariei, politistul mort la datorie

GALERIE FOTO (3)

Nu mai e un secret că poliţistul mort la datorie era sărac lipit. Cristian Amariei, poliţist al Postului de Poliţie Recaş, din judeţul Timiş, a fost împuşcat mortal în misiune, duminică, în timp ce încerca să oprească maşina în care s-ar fi aflat un bărbat dat în urmărire internaţională.

 „Din păcate, azi a mai căzut un coleg la datorie! De această dată împușcat în gât și piept, în plină stradă, în com. Izvin, din jud. Timiș! Cristian Amariei, la doar 43 de ani, a căzut secerat de gloanțele trase de un urmărit internațional. Medicii au făcut tot ce au putut pentru a-i salva viața polițistului, dar inima acestuia a refuzat să mai bată. Individul care a tras focurile de armă este căutat în continuare. Să-ți fie țărâna ușoară, Cristi! End of watch 02.06.2019”, este anunțul de pe o pagină de Facebook a polițiștilor, scrie wowbiz.ro.

Cine era de fapt Cristian Amariei, politistul mort la datorie

Poliţistul se afla în trafic cu un coleg şi împreună au organizat un filtru pentru a opri o maşină în care aveau informaţii că s-ar afla un bărbat urmărit internaţional. Când maşina s-a apropiat, şoferul, în loc să oprească, a accelerat, iar din autoturism a fost tras un foc de armă care l-a nimerit pe un agent. Medicii de la ambulanţă, sosiţi imediat la locul incidentului, l-au găsit pe poliţist în stop cardio – respirator şi l-au resuscitat timp de mai multe minute. În final au constatat decesul bărbatului de 43 de ani.

Poliţistul mort la datorie era sărac lipit. Cristian Amariei nu avea terenuri, case şi bijuterii

E clar că poliţistul mort la datorie era sărac lipit. Din ultima declaraţie de avere completată de Cristian Amariei reiese că acesta nu avea terenuri, case şi bijuterii, singurul bun pe care îl deţinea fiind o maşină cumpărată în anul 2000. Amariei nu avea bani în conturi, dar nici datorii la bănci. Agentul de poliţie încasa un salariu anual de 38.400 de lei, adică 3.200 de lei pe lună. Soţia sa, care este vânzătoare, are un venit anual de 15.000 de lei, adică 1.250 de lei pe lună.

Citeste si:

Postarea lui Marian Godină, după ce a fost prins ucigaşul poliţistului din Timiş

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: