Redactia.ro
Home » Știri » Cine era șoferul din mașina în flăcări de la Ambasada Rusiei. Ar fi fost condamnat chiar în cursul zilei de ieri

Cine era șoferul din mașina în flăcări de la Ambasada Rusiei. Ar fi fost condamnat chiar în cursul zilei de ieri

Bogdan Draghici, posibilul autor suicidar al incidentului de la Ambasada Rusiei. A fost condamnat ieri pentru violarea fiicei lui. Iar din primele informații, incidentul de la Ambasada Rusiei nu ar avea nicio legatură cu războiul din Ucraina.

Posibilul autor al incidentului grav din fața Ambasadei Federatiei Ruse la Bucuresti este Bogdan Draghici, presedinte al Asociatiei TATA.

Iar din primele informații, incidentul din aceasta dimineata de la Ambasada Rusiei la București nu are nici o legatura cu razboiul izbucnit de Rusia în Ucraina.

Cine era șoferul din mașina în flăcări de la Ambasada Rusiei. Ar fi fost condamnat chiar în cursul zilei de ieri

Bogdan Draghici era fiul lui Gheorghe Drăghici, proprietarul autoturismului implicat in incidentul de la Ambasada Rusiei de pe Șoseaua Kiseleff din București. Este vorba despre un Opel Astra Sport Tourer, înmatriculat în București.

Bogdan Drăghici a fost condamnat, chiar în cursul zilei de ieri, la 15 ani inchisoare pentru violarea fiicei lui. Informația a fost făcută publică de jurnalistul Radu Tudor, în direct, la Antena 3.

Posibil ca Bogdan Drăghici să fi folosit subiectul sensibil al războiului din Ucraina pentru a atrage atenția asupra situației personale. Mai mult, el și-a declarat public poziția pro-Ucraina în ultimul mesaj postat pe rețelele de socializare.

Drăghici era disperat pe motiv că ar fi urmat să ajungă la închisoare pentru violarea fiicei sale.

Bogdan Drăghici, legături cu Traian Băsescu? Ce spune fostul președinte

De asemenea, au existat informații că pe vremea când Traian Băsescu era primarul Capitalei, Bogdan Drăghici era șef de cabinet al edilului. A fost și subsecretat de stat în Ministerul de Interne.

Contact de jurnaliștii WOWbiz, Băsescu a spus că l-a cunoscut doar din vedere pe Drăghici și că fostul funcționar n-a avut niciodată o poziție importantă în primărie, în timpul mandatului său.

Însă fostul președinte al României a infirmat aceste informații.

„Nu a fost șeful meu de cabinet. Era un simplu funcționar în primărie. Îl știam doar din vedere. N-am stat niciodată la discuții cu el. Știu că a lucrat prin primărie…nu mi-a fost o figură necunoscută când l-am văzut cu asociația TATA, dar n-am lucrat direct cu el. Nu era director.”, a declarat Traian Băsescu, într-o declarație pentru WOWbiz.ro.

Bogdan Drăghici a sfârșit carbonizat, după ce s-a stropit cu lichid inflamabil, pe care apo l-a aprins în momentul în care a fost somat de jandarmi să părăsească mașina izbită de gardul Ambasadei Rusiei de pe Șoseaua Kiseleff din București.

Ultimul mesaj postat de Bogdan Drăghici

Președintele TATA a postat, în urmă cu câteva zile, un mesaj legat de războiul din Ucraina. Acesta a făcut referire atunci inclusiv la fiica sa, cu care a fost împreună la Kiev.

„Și eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toți ucraineni, până când se va sfârși definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire! Pare atât de departe primăvara lui 2019, când mi-am serbat ziua de naștere la Kiev, într-o metropola strălucitoare, populată de oameni fericiți să savureze o primăvară superbă. Eram acolo cu fiica mea la un turneu de scrimă și încercam să îmbinăm utilul cu plăcutul, trecând în revistă în timpul liber atractiile turistice ale capitalei Ucrainei. Evenimentul sportiv era perfect organizat, gazdele erau ospitaliere, natura era o feerie de culori si de parfumuri, oamenii aveau zîmbetul pe buze si in priviri in acel debut de mai. Si noi eram doi români fermecati de tot ce ne înconjura. Eram fericiți la Kiev! ”

„SĂ FIM TOȚI UCRAINENI SI SĂ SALVĂM PREZENTUL SI VIITORUL CIVILIZAȚIEI UMANE!”, a mai precizat Drăghici la finalul mesajului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini