Redactia.ro
Home » Știri » Cine era tânăra găsită moartă pe bancheta din spate a unei mașini, în Focşani. Soțul femeii: „Trebuia să fiu eu în locul tău”

Cine era tânăra găsită moartă pe bancheta din spate a unei mașini, în Focşani. Soțul femeii: „Trebuia să fiu eu în locul tău”

Dramă într-o familie din Focşani. Camelia, mama a trei copii, a fost găsită moartă pe bancheta din spate a unei maşini. Tânăra de 32 ani deţinea un salon de înfrumuseţare în oraş.

În urmă cu câteva zile, după ce femeia nu a mai venit acasă, soţul ei a dat-o dispărută.

Soţul spune că a căutat-o disperat

Bărbatul s-ar fi îngrijorat în momentul în care nu a reuşit să o contacteze, apoi a plecat s-o caute. A alertat şi autorităţile. Din păcate, în cele din urmă, Camelia a fost găsită moartă, ieri, pe bancheta din spate a unei maşini, în faţa Mausoleului Eroilor din cartierul Sud din Focşani, chiar de către soțul ei. Acesta a fost și cel care a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Poliţia a confirmat tragedia.

Din primele verificări efectuate rezultă că apelantul, un bărbat din municipiul Focșani, a găsit-o pe soția sa, în vârstă de 32 ani, decedată, pe bancheta din spate a autoturismului personal, parcat pe o stradă din municipiu.

Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violență, a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, conform unui comunicat al IPJ Vrancea.

Soțul îşi plânge soţia

Deocamdată, achetatorii iau în calcul varianta sinuciderii. Deocamdată, nu se ştie cauza decesului.

„Trebuia să fiu eu în locul tău și tu lângă copiii tăi pe care îi iubești așa mult, frumoasa mea nevastă”, a scris soţul Cameliei pe reţelele sociale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: