Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Anastasiya Kvitko, tânăra care impresionează cu formele ei voluptoase

Cine este Anastasiya Kvitko, tânăra care impresionează cu formele ei voluptoase

Este supranumită „Kim Kardashian, varianta rusească“. Cum arată tânăra care are 12 milioane de fani pe Instagram!

Anastasiya Kvitko are 12.3 milioane de fani pe Instagram. Tânăra postează imagini din locații frumoase, evidențiându-și formele de-a dreptul voluptoase. Sumar îmbrăcată sau doar mulat, blondina reușește cu ușurință să stârnească idei năstrușnice în mintea oricărui bărbat.

Anastasiya a devenit o adevarată celebritate pe rețelele de socializare, după ce a fost descoperită de o agenție de modele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de AK (@anastasiya_kvitko)

Însă, aceasta spune că atunci când a fost contactată de agenție, i s-a spus să slăbească, însă tânăra a refuzat. La începutul verii, Anastasia le-a aprins imaginația fanilor cu un model de bikini de culoare albă, care i-a scos în evidență talia de viespe. Costum pare cam mic pentru formele sale voluptoase, lăsându-i la vedere bustul, dar se pare că asta a fost și intenția modelului. Fotografia a adunat aproape 200.000 de like-uri și mii de comentarii.

”Culoarea albă ți se potrivește perfect, Anastasia!”, ”Ești cea mai atrăgătoare femeie din lume”, ”Ai un corp uimitor”, ”Ești o zeiță”, au fost doar câteva dintre mesajele de apreciere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de AK (@anastasiya_kvitko)

Anastasiya Kvitko a avut parte de bullying din cauza greutății, în copilărie

Anastasiya Kvitko are 27 de ani. S-a născut în Kaliningrad, a locuit împreună cu părinții ei la etajul cinci al unei clădiri cu mai multe etaje. A studiat într-o școală obișnuită. În general, Anastasiei nu îi face plăcere să-și amintească copilăria ei, deoarece, datorită excesului de greutate, colegii ei au tratat-o ​​foarte răutăcios.

Pentru a atinge perfecțiunea formelor pe care le deține și astăzi, tânăra s-a înscris la secțiunea atletism. Puțin mai târziu, a început colaborarea cu agenția de modele „New Stars”. Însă, nu a obținut mult succes din același motiv – conducerea agenției i-a cerut să mai piardă în greutate, iar Anastasia a fost forțată să rezilieze contractul.

Totul a început în 2011. Faimosul fotograf Anvar Norov, specializat în realizarea testelor de model, a dat peste poze cu Anastasia pe Internet. Omul a fost impresionat de figura neobișnuită a Anastasiei: un piept magnific, o talie „de viespi”, fese mari, scrie topinforweb.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de AK (@anastasiya_kvitko)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: