Redactia.ro
Home » Știri » Cine este băiețelul care susține că este reîncarnarea Prințesei Diana. Părinții copilului sunt șocați

Cine este băiețelul care susține că este reîncarnarea Prințesei Diana. Părinții copilului sunt șocați

Băiețelul care Susține că este Reîncarnarea Prințesei Diana. Sursă foto: Mediafax

Subiectul reîncarnării vedetelor a fost discutat de nenumărate ori, atrăgând atenția și controversa publicului. Conform informațiilor apărute pe rețelele sociale, Billie Chample este un băiețel de doar patru ani care, încă de la vârsta de doi ani, a început să le spună părinților săi lucruri ieșite din comun. Acesta s-a recunoscut într-o fotografie a prințesei Diana și a început să ofere detalii pe care un copil de vârsta lui nu ar fi avut cum să le cunoască.

Cine este Billie, băiețelul care susține că este reîncarnarea Prințesei Diana

Cunoscută ca „Prințesa Inimilor”, Diana a lăsat în urma sa o moștenire de compasiune și filantropie. Chiar și la ani buni după dispariția ei tragică, oamenii continuă să își amintească de ea cu drag și respect. Recent, declarația unui băiețel de doar patru ani a stârnit un val de uimire și curiozitate, susținând că el este reîncarnarea celebrei prințese.

„Acest băiețel de 4 ani le-a spus părinților săi că este reîncarnarea prințesei Diana. Billy Chample s-a născut la 18 ani după moartea acesteia din 1997 și susține că își amintește perfect momente din viața acesteia. 

Tatăl său spune că totul a început când băiatul avea 2 ani. A văzut o fotografie cu prințesa Diana și a zis: <<Uitați, sunt eu când eram prințesă!>> Părinții lui au fost complet șocați, din moment ce nu au avut niciun obiect troian acasă și nici nu au discutat niciodată despre prințesa Diana în jurul său. Când avea 3 ani, a început să se refere la prințul William ș prințul Harry ca fiind copiii lui. 

De asemenea, Billie a spus că a avut un frate pe nume John, atunci când era prințesă. Părinții lui nu știau nicio persoană regală pe nume John, deci au căutat pe Internet și au aflat că prințesa Diana a avut un frate numit John, care a murit chiar înainte ca aceasta să se nască. 

Cum putea un copil de 4 ani să știe toate acestea? Partea care i-a șocat cel mai mult pe părinții lui este când acesta a văzut o fotografie cu prințesa Diana și a zis: <<Aia sunt eu când eram prințesă și într-o zi sirenele au venit și eu nu am mai fost prințesă niciodată>>” – se arată în postarea devenită virală pe TikTok.

Specialiștii în psihologie și spiritualitate au dezbătut mult timp ideea reîncarnării

Deși nu există dovezi științifice concrete care să susțină reîncarnarea, numeroase cazuri similare cu cel al lui Billie au fost raportate de-a lungul anilor. Psihologii explică aceste fenomene ca fiind posibile manifestări ale subconștientului sau ca efect al influenței mediului înconjurător.

Povestea lui Billie, băiețelul care susține că este reîncarnarea prințesei Diana, continuă să fascineze și să stârnească dezbateri. Fie că este privită ca o simplă coincidență sau ca o dovadă a reîncarnării, această poveste aduce în prim-plan misterele legate de viața după moarte și de amintirile din vieți anterioare. Indiferent de punctul de vedere, povestea lui Billie rămâne un subiect captivant, care ne invită să reflectăm asupra posibilităților nesfârșite ale existenței umane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: