Redactia.ro
Home » Știri » Cine este bărbatul care i-a dat prima dată droguri lui Vlad Pascu. Totul a avut loc când era doar un copil

Cine este bărbatul care i-a dat prima dată droguri lui Vlad Pascu. Totul a avut loc când era doar un copil

După tragedia devastatoare care a avut loc pe 2 Mai, Vlad Pascu, 19 ani, a fost supus unei investigații profunde din partea Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), legată de acuzații de trafic de stupefiante. În timpul anchetei, a ieșit la iveală o poveste complexă care dezvăluie trecutul infracțional al lui Pascu și legătura sa cu lumea drogurilor.

Investigatorii au descoperit că Vlad Pascu a intrat pentru prima dată în atenția autorităților la vârsta de doar 13 ani, atunci când a fost prins în 2017 în Capitală, purtând asupra sa o mică cantitate de 0,39 grame de cannabis. Cu toate acestea, cazul a fost ulterior clasat de către DIICOT, în special datorită faptului că Pascu era minor și, în consecință, nu avea răspundere penală.

Cine a fost cel care i-a dat droguri lui Vlad Pascu prima dată

Vlad Pascu a declarat pentru anchetatori faptul că în perioada în care nu împlinise nici măcar 13 ani a primit pentru prima dată o doză de cannabis din partea antrenorului său sportiv. Ulterior, acesta a devenit dependent și a fost prins de poliție. După ce a fost prins pentru prima dată cu cannabis, Pascu s-a speriat și a renunțat la droguri pentru un an, dar a fost readus în acest mediu dăunător din cauza prietenilor săi, potrivit Gândul.

Nici copilăria băiatului nu a fost una prea liniștită, părinții lui ajungând la scandaluri din ce în ce mai mari. Astfel, poliția a fost prezentă mai des decât ar fi trebuit, urmând un întreg proces pentru custodie.

Alegerea lui Vlad Pascu a fost una destul de ușoară, a rămas alături de tatăl său, în timp ce fratele său a ajuns să trăiască alături de mamă. Când tatăl lui Pascu pleca în străinătate pentru perioade lungi de timp, lăsându-l pe Vlad singur acasă, acesta primea sume semnificative de bani, ajungând până la 20.000 de euro.

Cum a devenit Vlad Pascu un dependent de droguri

Cu o personalitate introvertită și puțini prieteni, Vlad Pascu a folosit banii primiți de la tatăl său pentru a-și forma un anturaj. Din păcate, acest anturaj s-a transformat într-o gașcă de consumatori de droguri, iar consumul de stupefiante a devenit o parte din viața lui. Acest lucru l-a adus pe tânăr într-o stare mult prea avansată de degradare, din care i-a fost greu să mai iasă.

Lipsa familiei, apartenența la un anturaj care nu i-a oferit decât o mulțime de dezavantaje, precum și dorința de a se face plăcut l-au făcut pe Vlad Pascu să recurgă la gesturi necugetate. Accidentul din 2 Mai pe care l-a comis îl va trimite în spatele gratiilor, însă urmează să vedem și pentru cât timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: