Redactia.ro
Home » Monden » Cine este bărbatul care îi „îndulcește“ viața Simonei Halep

Cine este bărbatul care îi „îndulcește“ viața Simonei Halep

GALERIE FOTO (2)

Simona Halep își face viața după plăcerea inimii, după divorțul de Toni Iuruc. Cei doi au divorțat la mai puțin de un an de la nuntă, chiar la începutul lunii trecute. „Liberă de contract“, Simona s-a afișat în compania unui bucătar cunoscut. Bărbatul este chiar prieten foarte bun cu chef Cătălin Scărlătescu. Bărbatul a participat și la emisiuna în care prietenul său este jurat, în anul 2017.

După doar o lună de la despărțire, campioana României a postat, pe rețelele de socializare, o poză în care l-a etichetat pe Chef Mitea Iulian, cel care i-a făcut o demonstrație de „găteală”. Chef-ul știe cum să-i satisfacă dorințele culinare Simonei.

Cine este Iulian Mitea. Ce a spus Cătălin Scărlătescu despre el la Chefi la Cuțite

Iulian Mitea a fost concurent al show-ului culinar „Chefi la cuțite“ în anul 2017. Bărbatul a reușit să ajungă până în semifinală. Prin prisma participării sale la emisiunea de la Antena 1, a legat și o frumoasă prietenie cu Chef Cătălin Scărlătescu.

Juratul l-a lăudat chiar în urmă cu puțin timp la TV.

„Unul dintre concurenții cu care am rămas într-o legătură strânsă este Iulian Mitea. Băiatul acesta a muncit, muncește și va munci foarte mult în bucătărie. Mi-a plăcut foarte mult felul lui de a înțelege profesionalismul”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Motivul pentru care Simona s-a despărțit de Toni

Un motiv ar putea fi originile sportivei. La machedoni sunt alte „legi nescrise“ comparativ cu legile românilor.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință”, a transmis Toni Iuruc, conform fanatik.ro

Bunica sportivei puncta, în 2016, ce ar trebui să facă nepoata sa.

„Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români, sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa. Familia noastră, Halep, este foarte mare și niciunul nu a luat români. Cipani suntem. Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român. Mi-a zis așa: Maie, nu dau tată de rușine (n.a. nu-l fac de rușine pe tata).

Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Nu, nu. Dacă nu știam nu spuneam. E cipan de-al nostru, taică-su a fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toți la un loc. Eram prieteni toți acolo”, povestea bunica Simonei Halep în anul 2016.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini