Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7. Ce poveste ascunde partenera lui Marius Moise

Cine este Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7. Ce poveste ascunde partenera lui Marius Moise

GALERIE FOTO (6)

Insula Iubirii, unul dintre cele mai populare reality-show-uri din România, a revenit pe micile ecrane joi, 22 iunie, cu sezonul său de neuitat din 2023. Printre concurenți, se numără și Bianca Giurcă, o tânără remarcabilă al cărei nume a atras atenția telespectatorilor.

Cu un parcurs de viață neobișnuit și o poveste de dragoste tulburătoare, Bianca și-a captivat publicul prin personalitatea ei autentică. Bruneta a atras atenția tuturor, motiv pentru care mulți își doresc să afle mai multe despre ea și despre bărbatul alături de care s-a înscris la emisiunea de pe Antena 1.

Cine este Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7

La doar 25 de ani, Bianca este mai tânără decât partenerul ei, Marius Moise, cu 10 ani. Această diferență de vârstă nu a fost niciodată o problemă pentru ei, ci mai degrabă o încurajare de a se susține reciproc în cadrul relației lor. Bianca este o tânără talentată și polivalentă, care se definește ca fiind o creatoare de conținut și o gospodină desăvârșită. Prin intermediul rețelelor de socializare, ea a câștigat o mică comunitate de aproximativ 20.000 de urmăritori pe Instagram și peste 150.000 de urmăritori pe TikTok, unde își împărtășește pasiunile și activitățile zilnice.

Povestea de iubire dintre Bianca și Marius a început cu mulți ani în urmă, când se cunoșteau de la o vârstă fragedă. Ea avea doar 15 ani, iar el 25, când s-au întâlnit pentru prima dată în satul lor natal. Cu toate acestea, Marius s-a căsătorit cu altă femeie și au adus pe lume un copil. Destinul însă a intervenit, iar căsnicia lor s-a destrămat, lăsându-i pe cei doi să-și dea seama că sentimentele lor nu au dispărut. Astfel, au decis să își ofere o șansă și au reînviat flacăra iubirii lor.

Ce spune Marius despre nunta cu Bianca

Deși Bianca este hotărâtă să se mărite cu Marius și să își consolideze relația, acesta este puțin mai rezervat, având în vedere experiența sa anterioară cu un mariaj eșuat. Este o decizie importantă pentru amândoi, deoarece implică un angajament pe termen lung și responsabilități față de familia pe care o vor construi împreună. Cu toate acestea, Bianca se apropie cu afecțiune de fiica lui Marius din căsnicia anterioară, demonstrând că este gata să accepte orice obstacole întâmpinate în această călătorie a iubirii lor.

„Vreau să mă mărit cu el, să fac copii. Chiar îl iubesc. Îl consider sufletul meu pereche. Chiar dacă este înconjurat de femei frumoase, am dorința de la el să se comporte ca și cum aș fi lângă el”, a declarat Bianca Giurcă, la Insula Iubirii, sezonul 7.

Prezența Biancăi Giurcă în Insula Iubirii 2023 a adus o doză de autenticitate și emoție în competiție. Telespectatorii au primit-o cu brațele deschise și sunt nerăbdători să descopere dezvoltarea relației sale cu Marius și felul în care vor depăși dificultățile întâlnite. Această pereche neobișnuită demonstrează că iubirea poate învinge orice obstacol și că, uneori, călătoria către fericirea deplină poate fi una anevoioasă, dar merită fiecare efort depus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: