Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Brândușa Simion, cea de-a patra soție a lui Victor Socaciu

Cine este Brândușa Simion, cea de-a patra soție a lui Victor Socaciu

GALERIE FOTO (3)

Victor Socaciu s-a stins din viață în data de 27 decembrie 2021, după o luptă lungă cu problemele de sănătate care l-au împiedicat că facă ce iubea cel mai mult: să cânte. Soția sa, Brândușa Simion, i-a fost alături până în ultimul moment, demonstrând astfel că sentimentele ce i-au unit au fost mai puternice decât orice.

Cine este Brândușa Simion, cea de-a patra soție a lui Victor Socaciu

Povestea de dragoste dintre Victor Socaciu și Brândușa Simion s-a născut din activitatea lor profesională. Muzica i-a unit, iar femeia i-a fost pentru mult timp impresară artistului. L-a ghidat în carieră și l-a ajutat să facă cele mai bune alegeri, i-a fost prietenă înainte de orice, însă în timp sentimentele dintre ei au evoluat.

Au ajuns să-și declare iubirea, pe care au ținut-o pentru mult timp ascunsă de public și de lumea în care domnul Socaciu activa. În anul 2016 relația dintre ei s-a concretizat, iar Brândușa a devenit în mod oficial partenera de viață a lui Victor Socaciu.

Cei doi au fost împreună până în ultima clipă a artistului, care a încetat din viață mult prea devreme, la vârsta de 68 de ani. Soția sa i-a fost alături la fiecare pas, l-a urmat în Canada atunci când a fost numit consul al României la Montreal și l-a ajutat să depășească fiecare moment dificil din viață.

Motivul pentru care Victor Socaciu s-a stins

Ultimul an a fost pentru domnul Socaciu marcat de numeroase probleme de sănătate. Conform informațiilor disponibile până în acest moment, artistul se confrunta cu probleme renale, după transplantul din 2009. Atunci a primit doi rinichi, însă în cele din urmă aceștia au cedat, iar medicii de la Spitalul „Carol Davila” au făcut tot posibilul să-l țină pe artist în viață.

„Am aflat și eu, întâmplător, de la un medic cunoscut că ar fi internat la Carol Davila, cu mai vechile probleme renale. I-ar fi cedat rinichii transplantați. Mai multe nu știu. Nu am ținut legătura cu Victor în anii ăștia.”, a dezvăluit Marina Almașan, fosta soție a cântărețului.

După ce inima lui Victor Socaciu a încetat să bată, Brândușa Simion și Ana Maria Socaciu au ales să posteze același mesaj pe rețelele de socializare, prin care și-au informat apropiații că artistul a încetat din viață. Cele două au ales ca ultima imagine a artistului care va rămâne în amintirea tuturor să-l surprindă exact așa cum a fost el: un suflet bun și un bărbat pentru care familia a fost mereu mai presus de orice.

„O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi!”, au scris acestea pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: