Redactia.ro
Home » Monden » Cine este bunica Gherghina, cea care a reușit să cucerească toată România cu videoclipurile ei de pe TikTok

Cine este bunica Gherghina, cea care a reușit să cucerească toată România cu videoclipurile ei de pe TikTok

În ultima lună, această bunică din Alexandria a reușit să-i cucerească pe oamenii de pe platforma de socializare TikTok. Reușește mereu să aducă zâmbetul pe buze celor care-i vizualizează videoclipurile, iar de curând a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde și-a spus povestea de viață și cum a ajuns să fie cunoscută de țară întreagă.

Cine este bunica Gherghina, cea care a reușit să cucerească toată România cu videoclipurile ei de pe TikTok

Bunica Gherghina este din comuna Poroschia, județul Teleorman și are 72 de ani. În tinerețe a fost croitoreasă și vânzătoare, iar bătrânețea și-o petrece liniștită și plină de viață, în casa unde a trăit până la această vârstă respectabilă. Recunoaște că s-a îndrăgostit din dragoste, iar acum vorbește cu multă emoție de cel pe care l-a prețuit atât de mult.

Înainte să-și facă bunica celebră în toată România,  Cătălina a început s-o filmeze prin casă din dorința de a avea cât mai multe amintiri cu ea. Știa că timpul alături de cea mai dragă persoană ei este limitat, așadar a vrut să o aibă mereu lângă ea, veselă și plină de energie.

Când i-a propus să o pună pe TikTok, bunica Gherghina a fost la început reticentă. Credea că oamenii vor râde de ea, însă ulterior s-a convins că acest lucru nu se va întâmpla.

„Ea mereu mă filma, îmi făcea videoclipuri și într-o zi mi-a spus să mă pună pe TikTok. Nu știam ce era, credeam că râde lumea de mine. Nu știam unde ajung. Preoții mei știu. Îmi urează succes la Biserică, când mă duc. Acolo mă rog pentru întreaga lume. Să fie pace la noi în țară.”, a spus bunica Ghergina la ProTV.

Cu ce se ocupă acum bunica Gherghina

Pe măsură ce aprecierile din mediul online s-au adunat, bunica Cătălinei a devenit din ce în ce mai cunoscută. În doar o lună și jumătate de când și-a făcut contul, a strâns nu mai puțin de 110 000 de urmăritori, iar numărul lor este în creștere. Oamenii din satul său au aflat și au susținut-o, iar printre ei s-a numărat chiar și preotul, care i-a transmis că o susține în ceea ce face.

Pe lângă pensia pe care o are, bunica Gherghina a găsit o modalitate prin care să facă un venit în plus. Atunci când nu face videoclipuri pentru TikTok, adună fructele și legumele din ograda sa, apoi merge singură la piață la Alexandria, unde le vinde. Bineînțeles, și acolo este recunoscută, iar oamenii se înghesuiesc să cumpere de la ea și să o cunoască personal.

Bunica Gherghina mărturisește că niciodată nu s-a așteptat să aibă un asemenea succes, însă se bucură din plin de el. Recunoaște că în prezent îi face mare plăcere să posteze pe TikTok cu ajutorul nepoatei sale, iar de curând a început să facă și LIVE-uri, unde vorbește cu fanii săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: