Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Cristina Rancov de la Insula Iubirii? Soțul ei este cu 21 de ani mai mare decât ea

Cine este Cristina Rancov de la Insula Iubirii? Soțul ei este cu 21 de ani mai mare decât ea

Cine este Cristina Rancov de la Insula Iubirii? Soțul ei este cu 21 de ani mai mare decât ea

Cine este Cristina Rancov de la Insula Iubirii? Soțul ei este cu 21 de ani mai mare decât ea. Iată toate detaliile!

Cine este Cristina Rancov de la Insula Iubirii

Cristina Rancov este una dintre concurentele sezonului 7 al emisiunii „Insula Iubirii”, difuzată de Antena 1. Telespectatorii au avut ocazia să o cunoască mai bine în primul episod al sezonului, care a fost difuzat pe 22 iunie. Cristina și soțul ei, Iulian Clonț, au venit la emisiune pentru a demonstra că iubirea nu are vârstă, deoarece între ei există o diferență de 21 de ani.

Cristina Rancov, în vârstă de 31 de ani, și Iulian Clonț, în vârstă de 52 de ani, formează unul dintre cele cinci cupluri participante la sezonul 7 al emisiunii. Aceștia sunt împreună de 11 ani și sunt căsătoriți de 10 ani. Pe parcursul a 21 de zile, cei doi vor trece prin provocarea cea mai dificilă a fidelității, locuind în case separate alături de ispitele cele mai tentatoare.

Cristina Rancov, mai tânără cu 21 de ani decât soțul ei

Diferența de vârstă de 21 de ani dintre Cristina Rancov și soțul ei nu a reprezentat o piedică în relația lor. Ba dimpotrivă, cei doi doresc să demonstreze că dragostea nu ține cont de vârstă și speră să scape de criticile și de neîncrederea celor din jur prin participarea la emisiune.

Cristina Rancov și Iulian Clonț s-au cunoscut într-o cafenea, unde ea lucra ca ospătar. Relația lor a evoluat rapid, iar după câteva luni au decis să se căsătorească. Cei doi concurenți au locuit în Dubai pentru o perioadă, unde Iulian Clonț se ocupa de un restaurant. Cu toate acestea, au decis să se întoarcă în România când Cristina a intrat în depresie și nu s-a adaptat bine în străinătate.

Chiar dacă au întâmpinat dificultăți pe parcurs, cei doi au reușit să treacă peste ele și acum sunt proprietarii cafenelei în care s-au cunoscut. Participarea lor la emisiunea „Insula Iubirii” are ca scop demonstrarea faptului că iubirea lor nu este afectată de diferența de vârstă și că relația lor este puternică.

În ciuda faptului că se încred unul în celălalt și că nu își pot imagina viața fără celălalt, Iulian Clonț a recunoscut în testimoniale că poate fi ispitit. El consideră că cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla este ca soția lui să cadă în ispită.

„Este cea mai frumoasă relație pe care eu am avut-o vreodată. Sunt 11 ani de când suntem împreună. N-am reușit să ne certăm în 11 ani, absolut niciodată. O să vedeți că o să fie foarte, foarte frumos. Nu-mi imaginez sub nicio formă viața fără Cristina lângă mine. Eu da, pot fi ispitit și am mai spus-o. Cel mai rău lucur care s-ar putea întâmpla este ca Cristina să se împiedice, ceea ce se va întâmpla cu siguranță’, a spus Iulian Clonț despre relația lor, la Antena 1.

„E totul natural, nu știu, ne distrăm foarte mult. Suntem cei mai buni pieteni. Ne iubim, facem echipă în asbolut orice, ne place să muncim împreună.

Toată experiența asta nu reprezintă un test. Nu ne testăm nici relația, nici partenerul. Noi vrem să arătăm oamenilor ce poveste frumoasă avem. Dat fiind daptul că e o diferență de 21 de ani între noi, iar relația asta nu prea se încadrează în normele acceptate de societate…”, l-a completat Cristina Rancov pe soțul ei, la Insula Iubirii 2023.

Cristina Rancov și Iulian Clonț vor să demonstreze că dragostea lor nu ține cont de vârstă

Cristina Rancov și Iulian Clonț au decis să participe la emisiunea „Insula Iubirii” pentru a demonstra că dragostea lor nu ține cont de vârstă. Cei doi au povestit că, de-a lungul relației lor, au fost judecați de mulți oameni din cauza diferenței de 21 de ani dintre ei, ceea ce i-a afectat. Cu toate acestea, nu s-au lăsat descurajați de prejudecăți și speră că experiența de pe insulă le va consolida și mai mult relația.

Astfel, Cristina Rancov este una dintre femeile curajoase care își testează relația la „Insula Iubirii”, sezonul 7, pentru a dovedi că dragostea adevărată nu cunoaște limite de vârstă.

 

Sursa foto: a1.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: