Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Dana Roba și cum a ajuns să se pocăiască. Pe vremuri dansa în clipurile lui Nicolae Guță și era nelipsită din platourile emisiunilor

Cine este Dana Roba și cum a ajuns să se pocăiască. Pe vremuri dansa în clipurile lui Nicolae Guță și era nelipsită din platourile emisiunilor

GALERIE FOTO (2) nicole guta dana roba

Cine este Dana Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță și cum a ajuns să se pocăiască și să renunțe complet la lumina reflectoarelor. Acum câțiva ani, Dana Roba a luat decizia de a se retrage din centrul atenției publice. Aceasta și-a câștigat notorietatea datorită unor scandaluri în care a fost implicată alături de diverse celebrități din România, precum și prin relația sa cu faimosul cântăreț de manele, Nicolae Guță. În prezent, Dana Roba activează ca make-up artisti și nu are intenția de a se întoarce în lumina reflectoarelor. Puțini sunt cei care știu, însă, povestea complicată de viață a Danei.

Cine este Dana Roba și ce a determinat-o să se pocăiască

Numele Danei Roba a ajuns din nou în atenția publicului după ce a fost implicată într-o altercație domestică cu fostul soț. Bărbatul și-ar fi pierdut cumpătul și a acționat complet necugetat lovind-o cu cu un ciocan în cap. Dana a fost transportată la spital și a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a depăși acest incident neplăcut. Atunci când medicii au ajuns la fața locului, Dana se afla în stare gravă, de inconștiență.

De-a lungul timpului, Dana Roba a fost implicată în mai multe scandaluri mediatice, însă publicului este cunoscută ca fiind fosta iubită a celebrului Nicolae Guță. Relația dintre ei nu s-a terminat deloc bine, iar Dana susținea că motivul despărțirii fusese refuzul lui Nicolae Guță de a-i închiria un apartament în București.

dana roba
Dana Roba și Nicolae Guță au format un cuplu pe vremuri

„Am avut o singură dorință: să îmi inchiriez un apartament și să stau în București. Sau să se mute el de tot la Timișoara. Nu s-a întâmplat asta.Când ieșeam în oraș, Guță nu plătea. Fratele meu sărea cu banii. Mie Nicolae mi-a luat doar un sutien. Nu i-am cerut niciodată bani împrumut.

Eu l-am iubit pe Guță, dar acum îi doresc tot răul din lume. Nu mai pot să îl tratez cu bine după ce mi-a făcut. Nici nu îl mai iubesc, îl urăsc din sufletul meu mare. Cred că doar sufletul ăsta mare (n.r. sanii) i-a plăcut la mine. Mi-a zis că îi place că nu beau, nu fumez, nu prea ies. Nu avea pretenția să îi fac curat sau să îi spăl hainele. Venea mereu cu cămăși la mine”, povestea Dana, cu ani în urmă.

Dana Roba a renunțat la aparițiile televizare și s-a pocăit

Dana a avut o viață dificilă și a fost nevoită să depășească multe obstacole. Moartea mamei sale a fost, însă, lovitura decisivă. După decesul mamei, Dana a decis să ia drumul credinței și să renunțe complet la aparițiile televizate.

„Într-o duminică m-am trezit și am spus ‘De astăzi mă pocăiesc’. (…) Toate hainele mele le-am aruncat în ziua aia. Eu nu avea haine de om normal, avea haine de fată ușoară. (…) Cred că rugăciunile mamei mele au ajuns la cer după ce ea a decedat. În mine se zbăteau două duhuri, duhul lui Dumnezeu și duhul diavolului, care m-a tras la 19 ani.”, a povestit Dana Roba.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: