Redactia.ro
Home » Sport » Cine este dansatoarea pentru care s-au bătut Hagi și Gigi Becali. Cei doi au făcut un scandal uriaș într-un local select din București

Cine este dansatoarea pentru care s-au bătut Hagi și Gigi Becali. Cei doi au făcut un scandal uriaș într-un local select din București

Relația dintre Gică Hagi și Gigi Becali are o istorie îndelungată, ce își are rădăcinile în perioada în care Hagi s-a mutat la București și a început să joace pentru echipele Sportul și apoi FCSB. Cei doi au trecut prin diferite etape, de la prietenie strânsă la momente de tensiune și apoi împăcare.

În primii ani, Hagi și Becali au fost prieteni apropiați, cu legături strânse și apreciere reciprocă. Mai mult decât atât, Gică Hagi a avut onoarea de a-i oficia nunta lui Gigi Becali, ceea ce a adăugat o notă de apropiere în relația lor. Cu toate acestea, în viața lor tumultoasă, neașteptatele conflicte și divergențele au fost inevitabile.

Unul dintre momentele tensionate dintre cei doi a avut loc când Gigi Becali a încercat să-l cucerească pe Judith Peznes, o dansatoare de la Teatrul Fantasio, care era, la momentul respectiv, iubita lui Hagi. Deși Becali era conștient că Judith era în relație cu Hagi, el a încercat să o atragă în mod insistent. Această situație a culminat într-un episod extrem de tensionat într-o cameră de hotel.

Cum s-a întâmplat totul

Amândoi, Hagi și Becali, s-au găsit față în față și au fost la un pas de a se lua la bătaie. Întâmplarea a fost povestită de un fost fotbalist.

„Într-un local cochet de pe Calea Moșilor, intitulat de noi „La Ileana”, se adunau pe vremuri toate stewardesele de la Tarom, așa că mai treceam și eu și Gica pe acolo. Ca mai toți fotbaliștii, eram clienți fideli, deși Gică se îndrăgostise deja lulea de o dansatoare a Teatrului Fantasio, Judith Peznes pe numele ei. Cum pe acolo venea și Gigi, care evoluase enorm ca tupeu, n-a trecut mult și a început să-i facă avansuri lui Judith, deși știa că-i prietena lui Hagi. Cum Gigi cunoștea ce-i viața, fata aproape ca-i picase in plasa.

Noroc ca, intr-o zi, vine Gica neanuntat la Ileana, matroana sau „mama stewardeselor”, și află de la ea că Gigi e într-o cameră cu Judith. Normal, Gică, negru de supărare, a intrat peste ei în cameră, împreună cu mine, dar acolo nu era nimic compromitator, ca Judith statea pe canapea, iar Gigi la masa. Gică a sărit la bataie, Gigi la fel, dar i-am despartit si s-a lasat doar cu reproșuri si înjurături. Ulterior, desi Gica o iubea la nebunie pe Judith, relația s-a sfarsit la interventia parintilor lui Hagi, care nu o agreau”, a povestit, conform libertatea.ro, Hristu Mihale, fost coleg cu Hagi la Sportul Studențesc, care era în anturajul celor doi.

Astăzi, Gică Hagi sărbătorește 59 de ani, iar destinul face ca în aceeași zi, echipa sa, FC Farul, să aibă un meci împotriva echipei FCSB, deținută de Gigi Becali. Această întâlnire adaugă o notă de interes suplimentară relației lor deja bogate în evenimente.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini