Redactia.ro
Home » Știri » Cine este, de fapt, Ioan Burculeț și ce scrie în CV-ul acestuia

Cine este, de fapt, Ioan Burculeț și ce scrie în CV-ul acestuia

Ioan Burculeț

Ioan Burculeț este un astrolog de profesie, devenit o prezență obișnuită în televiziunea din România, fiind invitat adesea să ia parte la diverse formate de televiziune.

Cine este Ioan Burculeț. Totul despre viața acestuia

Deși face, practic, parte din lumea showbiz-ului, Ioan Burculeț este foarte discret în ceea ce privește viața sa personală, așa că despre acesta nu se știu multe lucruri. Detalii care sunt, însă, la vedere sunt strict legate de profesia lui, pentru că Ioan Burculeț face previziuni.

Despre viața lui personală, cu cine se iubește sau dacă are sau nu copii, nu există informații, pentru că Ioan Burculeț vorbește strict despre viața profesională.

Ce studii are Ioan Burculeț. Ce facultate a terminat acesta

Ioan Burculeț este licențiat în psihologie și se ocupă de domeniul astrologiei din 1991. Încă din 2003, spune el, a ajutat peste 47.000 de oameni.

„Licențiat în psihologie cu o activitate vastă că astrolog, psiholog, medium și consilier. Dedicat studiului și cercetării științifice prin metodele de analiză, statistică și observație în domeniul astrologiei din Septembrie 1991.

Din anul 2003 și până astăzi, am contribuit cu peste 47.000 de consilieri și discuții, conferințe alături de oameni și problemele lor. Cu o implicare activă în comunitatea din care fac parte… atât în țară cât și Marea Britanie, dincolo de naționalitate, etnie sau apartenențe religioase. În activitatea mea de astrolog, am ajutat și susținut mai multe cazuri sociale prin implicare activă dar și acțiuni de caritate”, a spus Ioan Burculeț.

„Realizator de emisiuni Tv, creative writer în mediul on-line… Est Tv, Știrile Kanal D.ro, Wowbiz.ro, DC News și nu numai sunt doar câteva repere la nivel național. Activitățile din Marea Britanie și participarea efectivă într-un context dificil în sprijinul autorităților prin implicare civică au dus la invitația din partea autorităților britanice de a ne întâlni la Palatul Westminster în Aprilie 2017”, scrie pe site-ul propriu al astrologului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: