Redactia.ro
Home » Monden » Cine este, de fapt, mama lui Fuego. Femeia a rămas văduvă, dar a luptat pentru fiul ei, Paul Surugiu

Cine este, de fapt, mama lui Fuego. Femeia a rămas văduvă, dar a luptat pentru fiul ei, Paul Surugiu

GALERIE FOTO (6)

Puțină lume știe că din spatele carierei impresionante a lui Fuego, se află o mamă puternică și dătătoare de încredere – Eugenia Surugiu. Această femeie discreta a fost cea care l-a sprijinit pe artist să-și facă un nume în industria muzicală românească.

Din dorința ei de a evita lumina reflectoarelor, cândva s-a creat confuzie, iar unii au crezut că mama lui Fuego este celebra cântăreață Irina Loghin, întrucât cei doi artiști apăreau des împreună pe scenă.Acum, însă, adevărul este cunoscut, iar publicul poate descoperi povestea impresionantă din spatele succesului lui Fuego.

Cine este mama lui Fuego

Cu mai bine de un deceniu în urmă, viața Eugeniei Surugiu a fost marcată de o grea pierdere – tatăl lui Fuego a murit din cauza unui infarct în preajma Sărbătorilor Pascale. A lăsat în urma sa o familie îndurerată, care îi simte și astăzi absența.

Eugenia Surugiu, în vârstă de 69 de ani, a fost întotdeauna o mamă devotată, sprijinindu-l necondiționat pe Fuego în drumul său artistic. Cu o energie debordantă și o voce deosebită, artistul cucerește publicul de fiecare dată când urcă pe scenă sau apare la evenimentele mondene. Însă, în ciuda faimei și a succesului său profesional, Fuego a trecut prin multe suferințe în viața sa privată.

Ce spune Fuego despre mama sa, Eugenia Surugiu

Eugenia Surugiu rămâne o prezență rară în viața publică, preferând să rămână în umbră și să își sprijine fiul din culise. Este o femeie discreta, plină de umor, cu un spirit critic ascuțit și omenie deosebită. Fuego își exprimă în mod deschis iubirea și recunoștința față de mama sa, conștient de faptul că îi datorează totul.

„Nu-i sunt aproape fizic, dar sufletul meu e mereu în ochii ei, în glasul ei, în fiecare cuvânt, gând și gest! Mama și-a pus viața în slujba mea și eu sunt cea mai puternică realizare și satisfacție a ei! A sacrificat mult, a muncit pe brânci, m-a ambiționat și m-a educat de așa manieră încât să nu sufăr prea tare în viață!

Mama este un om plin de umor, cu spirit critic și multă omenie! Ei îi datorez totul și parcă am impresia că nu i-am mulțumit niciodată suficient pentru câte a făcut! Îi doresc tot binele posibil și să-mi fie aproape multă vreme, să mă pot bucura de ea”, este mesajul postat în urmă cu ceva vreme de celebrul cântăreț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: