Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Denisa, iubita lui Iancu Sterp. Se cunosc din liceu

Cine este Denisa, iubita lui Iancu Sterp. Se cunosc din liceu

GALERIE FOTO (2)

Iancu este în culmea fericirii. Și are toate motivele. Îi merge bine în plan profesional, Getuța se mărită și… țineți-vă bine: La anul vrea și el să se însoare!

Da, da, e pe bune, nu e glumă. Denisa i-a furat inima, iar tânărul nu vrea să piardă ocazia de a-și conduce iubita la altar.

Iancu a făcut un vlog, iar acesta a surprins-o foarte puțin pe tânără, promițându-le fanilor că va face o filmare specială împreună în care vor povesti exact cum au ajuns să fie împreună, cu precizarea că ei se cunosc încă din perioada liceului.

„M-ați întrebat foarte mulți când o să fac un vlog cu fata asta misterioasă de pe rețele de socializare. Nu facem astăzi vlog, că e la volan, nu vreau să o distrag foarte tare. Ne întoarcem de la București. Denisa a fost șoferul meu. Știți voi că femeile nu conduc așa bine în general, Denisa conduce mai bine decât mine și mulți bărbați. Tot mă întreabă lumea de tine, o să facem un vlog împreună, dar la timpul potrivit.”, a spus Iancu Sterp, în vlog-ul său de pe YouTube.

Iancu a dezvăluit că se cunosc din liceu și că vor face un clip dedicat poveștii de dragoste dintre ei. Fratele lui Culiță și-a asigurat urmăritorii că este o poveste unică de dragoste și trebuie să o afle.

Ce părere are mama Geta despre noua iubită a lui Iancu Sterp

În același vlog, mama Geta a făcut o glumă și i-a spus lui Iancu să o aducă mai repede pe Denisa acasă la ei, căci Geta se mărită și va pleca. Cine o să gătească, să spele și să calce în locul Getuței? Vă vine să credeți sau nu, dar Iancu s-a oferit voluntar. Ba chiar mai mult, a încercat să-și convingă sora să aibă încredere în el că se poate descurca. Atât de încrezătoare a fost mama Geta în cuvintele fiului ei, încât a solicitat ca viitoarea sa noră să se mute cât mai curând la ei acasă.

Denisa pare că a fost bine primită în familia Sterp, iar mama Geta o place tare mult, mai ales că cea care le-a dat viață fraților Sterp nu ratează nicio ocazie să comenteze la fotografiile în care apare noua iubită a fiului său cel mic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: