Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Diana Șoșoacă, viitor senator AUR. Militează împotriva măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19

Cine este Diana Șoșoacă, viitor senator AUR. Militează împotriva măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19

Cine este Diana Șoșoacă

Cine este Diana Șoșoacă, viitorul senator al partidului AUR. Aceasta a devenit cunoscută pe Internet, după ce a apărut în mai multe videoclipuri care s-au viralizat pe rețelele sociale. 

Cine este Diana Șoșoacă. Militează împotriva măsurilor anti-Covid

Partidul naționalist AUR a reușit să depășească pragul electoral de 5%, aducând noi figuri politice în Parlament. Cine este Diana Șoșoacă, celebra avocată care a câștigat poziția de senator în partidul AUR. Aceasta a reușit performanța de a deveni, în foarte scurt timp, o vedetă a Internetului, după ce a militat împotriva măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19.

Diana Șoșoacă și-a câștigat notorietatea și tracțiune electorală în special de pe urma pandemiei de COVID-19. Aceasta a fost implicată în mai multe scandaluri create din cauza restricțiilor impuse de pandemie și s-a făcut plăcută în mare parte de creștini, potrivit click.ro.

Unul dintre momentele de debut al vieții sale politice a fost atunci când a ținut un discurs, în luna octombrie la Iași, după ce autoritățile au luat decizia impunerii de restricții cu prilejul pelerinajului de la Sfânta Parascheva. Reacția ei a fost savurată de internauți, care s-au împărțit atunci în două tabere, cei care o susțin pe Diana Șoșoacă și cei care nu. Cei care nu au aflat atunci de celebra avocată, se întreabă acum, cine este Diana Șoșoacă.

„Cine e Iohannis, să ne spună nouă, poporul pe care și-a clădit puterea, să nu mergem la Iași, la Sfânta Paraschiva? I-am spus lui Orban: Arestează-mă, bă! Că nu mă oprești tu pe mine!”, a declarat la vremea aceea Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă l-a hărțuit pe ministrul Sănătății

Scandalul de Sfânta Parascheva nu este singurul care a făcut populația să se întrebe cine este Diana Șoșoacă. Avocata s-a făcut cunoscută pentru certuri cu oamenii legii și mahalagisme. Este una dintre susținătorii ”mănifestarilor credințelor religioase”, fără a respecta distanțarea și, de asemenea, nu a fost văzută niciodată purtând mască. Unul dintre spectacolele celebre este cel făcut la Spitalul Mobil Leșcani, unde l-a hărțuit pe ministrul Sănătății.

”De ce internați oameni asimptomatici? Câți oameni sunt internați în acest spital, domnule Tătaru? Suntem parte din poporul român și așteptăm să ne răspundă! Mor oamenii cu zile în spitale! Domnule Tătaru, îți e frică să vorbești cu poporul român? Rușine, domnule Tătaru, că ești plătit din bani publici!

De ce nu vă puneți costumele să vă apere de COVID? Deci nu e așa de periculos covidul dacă intrați fără costumele speciale? Unde vă sunt tunelurile dezinfectante cu care ați omorat copiii din Romania, nenorociților, criminalilor?! Mizeriilor ce sunteți, ați omorât un popor întreg!”, a spus atunci Diana Șoșoacă.

Diana Iovanovici-Șoșoacă emitea eronat în spațiul public că vaccinarea se va face în mod obligatoriu.„Vor să ne ducă precum vitele la abator, la moarte. (…) Vor ne smulgă cu armata din case și sa ne ducă acolo ca pe vite la tăiere. Ascultați-mă ce vă spun, România în momentul ăsta este abator de oameni. S-a semnat anul trecut că noi suntem țară experimentală pentru vaccinuri, sper sa scăpăm odată de nemernicii ăștia, nu se poate așa ceva. L-ați auzit pe unul sa spună ce vă spun eu?”, a spus Șoșoacă într-un live pe Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: