Redactia.ro
Home » Monden » Cine este „escrocul de pe Tinder”. Care este numele real al lui Simon Leviev

Cine este „escrocul de pe Tinder”. Care este numele real al lui Simon Leviev

GALERIE FOTO (4) Cine este escrocul de pe Tinder.

Cine este „escrocul de pe Tinder”. Documentarul momentului de pe Netflix a reușit să capteze atenția unei lumi întregi. „Escrocul de pe Tinder“ urmărește povestea unui bărbat real care a reușit să păcălească numeroase femei din întreaga lume. Acesta a trăit o viață de lux pe banii acestora.

Cine este „escrocul de pe Tinder”. Care este numele real al lui Simon Leviev

Tinder Swindler este un documentar care prezintă povestea unui bărbat care și-a construit o viață de lux pe banii femeilor pe care le cunoștea pe aplicația de date Tinder. Acesta le mințea, stabilind linii de credit și împrumuturi pe numele lor. Simon Levier, așa cum se prezenta pe aplicația de întâlniri, a reușit să câștige 10 milioane de dolari în urma escrocheriilor sale. Pe numele său real Shimon Hayut, își dădea întâlniri cu mai multe femei, le căpăta încrederea și după le cerea bani, lăsându-le cu datorii enorme. Bărbatul sărea de la o identitate la alta pentru a-și menține în funcțiune schema. Shimon a fost condamnat pentru fraudă în Finlanda. Acesta pretindea că este fiul patronului de diamante Lev Leviev, dar la momentul în care numele său fictiv a fost dezvăluit într-o publicație de știri, se presupune că acesta și=a schimbat numele în David Sharon.

Escrocul de pe Tinder“ făcea match cu o femeie pe Tinder, se întâlnea cu ea impresionând-o cu cadouri costisitoare, după care își forma o relație cu ea, timp în care călătorea în întreaga Europa, unde se întâlnea în secret cu alte femei. Shimon inventa povești despre niște persoane care îi vor răul, iar pentru a le sensibiliza pe femei, le trimitea acestora poze cu bodyguard-ul său bătut. După le mintea că nu-și mai poate folosi cardurile și că are nevoie de bani împrumut, mulți bani.

Ce fce în prezent Shimon?

În total, bărbatul a reușit să fure 10 milioane de dolari. După ce primea banii, se eschiva de la plata rambursării și își amenința victimele. Totul s-a sfârșit după ce o femeie a reușit să-l prindă, iar ulterior a fost arestat. După cinci luni, Shimon a fost eliberat, iar în prezent duce o viață de lux, alături de noua iubită, un model din Israel. Mai mult, Hayut are un cont de Instagram cu profiul său adevărat. În urmă cu câteva zile a postat un text pe internet în care afirmă că va spune varianta sa despre poveste.

„Dacă eram o fraudă , de ce aș apărea pe Netflix? Adică ar fi trebuit să mă aresteze când încă filmau. E timpul ca doamnele să spună adevărul”, a scris el prin Stories. La câteva ore de la postarea mesajului, acesta și-a închis profilul de Instagram. Shimon Hayut s-a născut în Israel, iar în 2011 pentru a scăpa de acuzațiile de fraudă a plecat din țară. De multe ori le spunea femeilor de pe Tinder că este un spion Mossad plecat în misiune și se lăuda cu stilul său de viață plin de lux, zbura cu avioane private, se îmbrăca în branduri de lux și stătea numai la hoteluri de cinci stele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: