Redactia.ro
Home » Monden » Cine este femeia alături de care Petrică Cercel a trăit mai bine de 35 de ani. I-a dăruit trei copii

Cine este femeia alături de care Petrică Cercel a trăit mai bine de 35 de ani. I-a dăruit trei copii

GALERIE FOTO (8) Cum arată femeia alături de care Petrică Cercel a trăit mai bine de 35 de ani.

Cine este femeia alături de care Petrică Cercel a trăit mai bine de 35 de ani. Din păcate, manelistul s-a stins din viață după ce în weekend a fost internat de urgență la spital. Petrică Cercel a fost intubat și menținut cu ajutorul aparatelor. Cine este femeia care i-a fost alături timp de mai bine de 35 de ani?

Cine este  femeia alături de care Petrică Cercel a trăit mai bine de 35 de ani. I-a dăruit trei copii

Cum arată femeia alături de care Petrică Cercel a trăit mai bine de 35 de ani. Lumea artistică este în șoc, după ce Petrică Cercel s-a stins din viață. Manelistul a fost răpus de coronavirus, fiind internat de mai multe zile la spital. Artistul a fost intubat și menținut cu ajutorul aparatelor, din păcate, medicii nu au mai reușit să-l salveze. Corpul i-a cedat înainte de a se mai putea face ceva pentru el.

Petrică Cercel se considera un bărbat împlinit, având alături o familie extraordinară. Deși el era cunoscut în rândul artiștilor, și-a ținut viața privată departe de lumina reflectoarelor. În urmă cu câteva luni, Petrică Cercel, și-a adus toată familia în televizor. Alături de el a apărut și soția sa, femeia alături de care a fost căsătorit mai bine de 35 de ani. Ana i-a dăruit artistului trei copii, iar Florin și Ionuș i-au moștenit talentul, fiind cunoscuți la scară largă datorită pieselor pe care le lansează. Manelistul declara că este extrem de mândru de familia sa, iar despre Ana, soția sa, Petrică Cercel spunea că o iubește și că o respectă. ”Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepoții mei au la dispoziție. Mă las eu la zero, să fie ei fericiți. Iubim siplitatea, nu suntem fasonați. Îmi iubesc nevasta și o respect, nu vreau să o fac să își facă filme, dar fetele toate sunt geloase, mai ales cea a lui Ami”, a spus Petrică Cercel, în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.

Sotia lui Petrica Cercel
Petrica Cercel impreuna cu familia sa
Ana Cercel
Sotia lui Petrica
Petrica Cercel impreuna cu cei doi fii ai sai
Petrica Cercel si fiul sau
IOnut si Petrica Cercel

Cu ce se ocupă soția lui Petrică Cercel

Femeia alături de care manelistul a trăit mai bine de 35 de ani se ocupă de treburile casnice ale familiei. Ana declara că era geloasă, având în vedere că soțul său era curtat de multe femei. ”În familia noastră eu gătesc, ele (nr. soțiile copiilor) doar mă ajută. Fac la ele acasă. Eu ca soție sunt geloasă așa ca orice femeie”, declara Ana, soția manelistului.

Florin, Ionuț și Ami au luat tot ce e mai bun de la părinții lor, iar acum cei doi băieți pun în aplicare în relațiile cu soțiile lor. ”Totul la noi în familie se bazează pe respect. Suntem o familie fericită, unită și ne iubim. Pe soții le iubim și le respectăm, așa cum a procedat și tata cu mama”, a mărturisit Florin, fiul lui Petrică.

În urmă cu câteva zile, Ionuț Cercel își ruga fanii, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare să se roage pentru tatăl lui. Din nefericire, organismul artistului nu a mai rezistat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva „Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca„ a fost mesajul artistului postat pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: