Redactia.ro
Home » Sport » Cine este femeia care i-a sucit mințile lui Ilie Dumitrescu. Și-a lăsat soția pentru ea. „Seamănă cu Monica Belucci”

Cine este femeia care i-a sucit mințile lui Ilie Dumitrescu. Și-a lăsat soția pentru ea. „Seamănă cu Monica Belucci”

GALERIE FOTO (5) Ilie Dumitrescu si Letitia. Foto: Facebook

Patru ani a durat căsniciei lui Ilie Dumitrescu cu Nela, din care au rămas doi copii: Dani și Sică. Cu toate acestea, cei doi soți au ajuns la divorț în 1995, cu motivul principal fiind Letiția, femeia care l-a cunoscut pe Ilie Dumitrescu în 1994.

În lumea mondenă, se vehicula că Ilie ar fi sedus-o pe Letiția Badea cu un tablou semnat de Grigorescu și un buchet de flori imens, chiar în timp ce era căsătorit cu Nela. Ilie Dumitrescu și Letiția au trăit împreună timp de 14 ani, în această perioadă aducând pe lume doi copii, Toto și Mayra.

„Seamănă cu Monica Belucci”, ar fi spus fostul fotbalist despre Letiția.

Povestea lor de dragoste a început în anul 1993, în cadrul emisiunii „Ceaiul de la ora 5” difuzată de TVR 2. Cu toate acestea, drumurile lor s-au despărțit în 2007. În afara relațiilor sale cu cele două femei menționate, fostul jucător a fost implicat și în alte legături intens mediatizate. Letiția, care a atins vârsta de 50 de ani, a fost dintotdeauna una dintre frumusețile reprezentative ale Capitalei, evoluând ca model în anii ’90 și 2000 pentru Zina Dumitrescu, Venera Arapu sau Janine Sârbu. În 2003, și-a pus bazele unui business în România, inaugurând un magazin de lux în Dorobanți unde erau expuse cele mai recente colecții ale marilor designeri globali, precum Cavalli sau D&G.

Ilie Dumitrescu, dezvăluiri despre viața personală

Într-un moment de sinceritate pentru gsp, Ilie Dumitrescu și-a amintit de aventurile pe care le-a trăit în timpul perioadei sale petrecute în Anglia, la Tottenham (1994-1995).

„Era o persoană remarcabilă. Arăta extrem de bine. Era cu adevărat frumoasă! Era o apariție fermecătoare. A fost o întâmplare reală. Am intrat în vestiar după aceea și toată lumea m-a aplaudat. M-au susținut. A fost o glumă între noi. Cum să neg asta? Așa s-a întâmplat”, a mărturisit Ilie.

El a continuat relatarea: „Ea era soția unui polițist, dar nu era șefa poliției din Londra. Bărbatul m-a contactat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi». El avea numărul meu de telefon și m-a sunat, iar de atunci nu am mai deranjat-o, nu am mai sunat-o niciodată. A fost o lecție de viață.

Atunci când apari pe prima pagină a unui tabloid în Anglia, trebuie să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Însă, în România la acea vreme, paparazzi nu existau. Dacă aș fi avut înțelepciunea pe care o am acum, m-aș fi ferit și aș fi fost mai discret”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: