Redactia.ro
Home » Știri » Cine este femeia care l-a scăpat pe Dorinel Munteanu de dependența de alcool

Cine este femeia care l-a scăpat pe Dorinel Munteanu de dependența de alcool

Dorinel Munteanu și soția Paulina. Foto: Fanatik

Dorinel Munteanu, emblematicul antrenor al echipei Oțelul Galați, își redefinește povestea ca un exemplu de determinare și revenire spectaculoasă. Îndrăgitul fotbalist și antrenor și-a înfruntat demonii într-o călătorie personală, reușind să-și redescopere pasiunea pentru fotbal și să se îndrepte spre noi culmi de succes, sprijinit de actuala sa soție.

De la gloria de altădată la momentele întunecate în lupta cu alcoolul, Munteanu a avut parte de o călătorie tumultuoasă. După ce a adus titlul Oțelului în 2011, a urmat o perioadă de zbucium, marcată de anturaje nefaste și abuz de alcool, în special după divorțul dureros de prima sa soție. Această perioadă a fost întunecată pentru el, marcându-și prezența într-o serie de antrenoriate în diverse colțuri ale lumii, fiecare trecându-și amprenta asupra sa.

Dorinel Munteanu, mărturisiri sincere despre problemele cu alcoolul

Dar, în ciuda acestor momente dificile, Munteanu a găsit lumina la capătul tunelului. Întâlnirea sa cu actuala soție, Paulina, a reprezentat o cotitură crucială în viața sa. Cu sprijinul acestei femei puternice și al credinței lor comune, Munteanu a avut puterea să se ridice deasupra problemelor sale și să se întoarcă la iubita sa pasiune, fotbalul.

„Am decis că trebuie să fac o schimbare radicală în viața mea. Nu a fost ușor, dar cu voință și susținerea soției mele, alături de îndrumarea spirituală a părintelui Crișan, am reușit să depășesc această perioadă dificilă. Am renunțat treptat la alcool și am redescoperit bucuria de a trăi o viață sănătoasă și activă, dedicată fotbalului”, a mărturisit Munteanu pentru gsp.

Paulina Mihailopol, femeia care a fost alături de Munteanu în fiecare pas al acestei călătorii, nu doar că a reprezentat o sursă de susținere emoțională, ci și o ghidă spirituală pentru el. Implicată activ în clubul Oțelul Galați, ea a fost o prezență constantă în tribunele de la meciuri, încurajând echipa și bucurându-se de fiecare reușită.

Cu 104 meciuri pe bancă în actualul său mandat și un total de 225 de partide ca antrenor al Oțelului Galați, Munteanu a depășit așteptările, stabilindu-se ca una dintre figurile cheie din istoria echipei.

În ciuda provocărilor personale, echipa sa, Oțelul Galați, a continuat să se remarce pe teren. Calificarea în semifinalele Cupei României a fost o reușită notabilă, cu un meci memorabil împotriva Universității Craiova. Oțelul Galați va juca acum cu Universitatea Cluj în prima semifinală, urmărind cu hotărâre drumul către finala Cupei, programată pentru 15 mai, la Sibiu.

FOTO: Fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: