Redactia.ro
Home » Știri » Cine este femeia cu care prințul Harry ar fi înșelat-o pe Meghan Markle. La începutul relației lor au existat zvonuri despre o posibilă infidelitate

Cine este femeia cu care prințul Harry ar fi înșelat-o pe Meghan Markle. La începutul relației lor au existat zvonuri despre o posibilă infidelitate

GALERIE FOTO (3)

În prezent, Prințul Harry și Meghan Markle formează unul dintre cele mai influente cupluri regale, însă începutul relației lor a fost marcat de incertitudini și provocări. La începutul relației lor, au existat zvonuri despre o posibilă infidelitate a prințului Harry, care ar fi avut o idilă cu un altă femeie în timp ce se întâlnea cu Meghan Markle.

O Idilă la începutul relației

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în 2018, dar povestea lor de dragoste a început în 2016. În acea perioadă, Harry se întâlnea cu modelul Sarah Ann Macklin. Deși vorbea deja de ceva timp cu Meghan, Harry nu a încheiat imediat idila cu Sarah Ann, așteptând să vadă dacă relația cu Meghan avea un viitor serios.

Angela Levin, autoarea cărții „Harry: Conversații cu Prințul”, a dezvăluit detalii despre această perioadă tumultoasă: ”În primele luni de relaţie cu Meghan Markle, prinţul Harry a ieşit la mai multe întâlniri cu modelul Burberry, Sarah Ann Macklin. S-au întâlnit în cadrul unei petreceri private. Cei doi au vorbit, el i-a luat numărul de telefon şi apoi a bombardat-o cu zeci de mesaje. Dar s-a dovedit că totul a fost o aventură.

„Meghan Markle şi Harry s-au înţeles, deşi sunt diferiţi”

„Ea militează pentru un trai foarte curat şi abia consumă alcool. Din punctul ăsta de vedere, sunt pe lungimi de undă diferite. Prinţul Harry nu voia să aibă o relaţie serioasă. În plus, se crease şi o confuzie în jurul lui Meghan. Nu se ştia dacă, la vremea respectivă, s-a despărţit sau nu de iubitul cu care a stat doi ani, chef Cory Vitiello”, susţine autorea Angela Levin, în cartea ”Harry: conversații cu prințul”.

Deși Harry și Meghan s-au înțeles bine, existau diferențe notabile între ei. Meghan era cunoscută pentru stilul ei de viață sănătos și moderația în consumul de alcool, în timp ce Harry nu era la fel de strict în aceste privințe. În plus, Harry nu era pregătit pentru o relație serioasă, ceea ce a complicat începutul relației lor.

Mai mult, a existat confuzie și în ceea ce privește statutul relației lui Meghan. La acea vreme, nu era clar dacă Meghan se despărțise sau nu de iubitul ei de doi ani, chef Cory Vitiello. Această situație a creat o oarecare incertitudine în jurul relației lor.

Meghan Markle și Cory Vitiello

În momentul în care l-a cunoscut pe Harry, Meghan Markle era într-o relație cu bucătarul canadian Cory Vitiello. Cei doi erau împreună de doi ani și locuiau în Canada. Meghan a început să se întâlnească cu Harry și, după ce a realizat că între ei există o legătură puternică, a decis să încheie relația cu Cory. În același timp, Harry a pus capăt idilei cu modelul Sarah Ann Macklin, asumându-și public relația cu Meghan.

Fostul iubit al lui Meghan Markle. Sursă foto: Cosmopolitan.com
Fostul iubit al lui Meghan Markle. Sursă foto: Cosmopolitan.com

Începutul relației dintre Harry și Meghan nu a fost lipsit de provocări. Ambii aveau bagaje emoționale și relații anterioare care au adăugat un strat de complexitate la noua lor poveste de dragoste. Cu toate acestea, dragostea lor a reușit să depășească aceste obstacole, iar în cele din urmă au devenit unul dintre cele mai admirate cupluri din lume.

Astăzi, Harry și Meghan sunt părinți fericiți și parteneri în diverse proiecte caritabile și de afaceri. Relația lor a evoluat semnificativ de la începuturile tumultuoase, iar amintirile acelei perioade au devenit doar o parte din istoria lor comună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: