Redactia.ro
Home » Monden » Cine este femeia cu care se însoară Andrei, fiul lui Marcel Ciolacu

Cine este femeia cu care se însoară Andrei, fiul lui Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu va fi socru mare. Andrei, fiul premierului, se însoară. Cine este tânăra care îi va fi noră?

Cei doi miri sunt studenți la Medicină, la Constanța.

Nunta va fi la Buzău

Andrei Filip Ciolacu, de 24 ani, singurul copil al premierului Marcel Ciolacu, se va căsători weekend-ul viitor cu Iris Alexa Constantinescu, de 23 de ani, cu care este împreună de cel puțin 4 ani.

Cununia civilă a celor doi tineri va avea loc în Buzău, orașul natal al premierului. Acesta a vorbit despre partenera fiului său încă din anul 2021.

Cine este mireasa?

Iris Alexa este din Câmpulung Muscel, iar în familia Ciolacu va avea încă de la început o ”lege” clară de urmat, trasată de viitorul său socru: ”Eu i-am spus iubitei fiului meu. Să ştii regulile de la început: în prima zi de Paşti şi de Crăciun, noi ne strângem cu toţii la Buzău”.

“Eu i-am spus iubitei fiului meu. Să ştii regulile de la început: în prima zi de Paşti şi de Crăciun, noi ne strângem cu toţii la Buzău”, a explicat acesta.

Marcel Ciolacu a postat în aprilie 2021 două fotografii cu fiul său și iubita acestuia, cea care acum o să-i devină noră. Tinerii sunt colegi de facultate la Constanța, în anul V la Medicină.

Soţia lui Ciolacu a rămas la Buzău

Marcel Ciolacu s-a mutat în București, însă soția sa nu a vrut să rămână în Capitală, ci a rămas la Buzău. Premierul merge acasă la finalul săptămânii pentru a petrece timp alături de familie.

Ne strângem cu toţii. Fac parte dintr-o familie numeroasă. Suntem trei fraţi. Marea majoritate avem băieţi. La un singur băiat există o singură nepoată care este cea mai răsfăţată în familie.

Şi fiul meu, şi nepoţii au venit între timp cu prietene, viitoarele soţii. Ne strângem. Cât timp trăia tatăl meu, ne strângeam cu adevărat mulţi”, a povestit Marcel Ciolacu la Digi 24.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: