Redactia.ro
Home » Știri » Cine este femeia găsită tranșată lângă autostradă, în Dâmbovița. Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală

Cine este femeia găsită tranșată lângă autostradă, în Dâmbovița. Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală

Imagini de la locul groazei. Foto: Observator

O crimă șocantă a cutremurat recent țara, dezvăluind detalii tulburătoare despre o victimă descoperită pe un câmp din apropierea autostrăzii în județul Dâmbovița. Femeia, în vârstă de 38 de ani și originară din București, a fost dată dispărută de familie acum o lună.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care muncitorii au găsit cadavrul tranșat și au alertat autoritățile. Conform mărturiei surorii victimei pentru reporterii Observatorului, în ultima lor conversație, aceasta a menționat că se îndreaptă către o întâlnire. Descoperirea macabră a avut loc pe breteaua de ieșire a autostrăzii A1, în zona comunei Uliești din Dâmbovița, când un șofer a observat un picior uman într-o arătură.

Ce au văzut martorii

Martorii descriu momentul șocant: „Am mers până acolo și am constatat că era un picior de om. Clar! După adidași, asta am constatat, că era un picior mic. Și am considerat că este o femeie.” Însă, în ciuda ororii, descoperirea s-a extins, relevând alte părți ale cadavrului dispersate pe câmp.

Reporterii au remarcat că criminalul a ales să arunce cadavrul într-o zonă supravegheată de 37 de camere de filmat, amplasate în comuna cu cel mai performant sistem de supraveghere din întregul județ Dâmbovița. Autoritățile încearcă acum să identifice mașina folosită pentru transportul cadavrului, având în vedere că există informații că o mașină s-ar fi învârtit în zonă și ar fi cercetat locul crimei de mai multe ori într-o singură noapte.

Cine este femeia găsită moartă

Cadavrul, identificat ca aparținând femeii de 38 de ani dispărută, ar fi fost tranșat și pus în doi saci de plastic. Familia, recunoscând hainele descoperite, a fost chemată pentru identificare, în ciuda stării avansate de putrefacție a trupului.

Ancheta sugerează că femeia ar fi fost răpită și forțată să practice prostituția, iar refuzul ei ar fi dus la o astfel de crimă. Specialistul criminalog Dan Antonescu sugerează că locul crimei poate fi legat direct de autor, indicând posibilitatea ca crima să fi avut loc în altă parte și cadavrul să fi fost abandonat pe câmp.

Într-un context similar, acum aproape patru ani, un alt caz similar a avut loc în Giurgiu, unde o tânără practicantă a prostituției a fost ucisă, iar cadavrul său a fost găsit ars și ascuns într-o valiză. Astfel de incidente tragice ridică semne de întrebare asupra siguranței femeilor implicate în astfel de activități și a gradului de răspuns al autorităților în astfel de cazuri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: