Redactia.ro
Home » Monden » Cine este femeia soțului Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilor: „Am aflat după cinci ani „

Cine este femeia soțului Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilor: „Am aflat după cinci ani „

GALERIE FOTO (4) Cine este femeia soțului Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilo

Cine este femeia soțului Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilor. Cristina Bâtlan este una dintre cele mai puternice femei de afaceri din România. Împreună cu fostul soț, Roberto Bâtlan, au creat brand-ul de încălțăminte românesc Musette. În urmă cu câțiva ani, afacerista a aflat că este înșelată de partenerul ei. 

Cine este femeia soțului Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilor: ” Am aflat după cinci ani „

Cristina Bâtlan, fondatoarea brandului de încălțăminte românesc Musette a divorțat de soțul ei, Roberto Bâtlan. Jurata de la Imperiul Leilor a dat vestea în podcast-ul lui Cătălin Măruță, declarând că sunt despărțiți de 6 ani. Vedeta a declarat că a aflat că soțul ei avea amantă de ani buni. Afacerista a descoperit în urmă cu câțiva ani că bărbatul cu care avea o afacere puternică și un copil minunat, avea o relație cu o altă femeie. Roberto, fostul soț al afaceristei a dus, ani la rând, o viață dublă. Acesta avea o relație de ani buni, iar după ce a aflat că este trădată, Cristina a decis să pună capăt căsniciei. Femeia cu care Roberto Bâtlan a înșelat-o pe soția sa este Gyeresi Eszter.

Afaceristul și-a asumat relația cu Gyeresi la scurt timp după divorț. Cei doi plecau deseori în vacanțe exotice și se bucurau de timpul petrecut împreună. Ulterior, în 2019, pe 25 ianuarie, Gyeresi a anunțat logodna cu Roberto Bâtlan. Chiar dacă a fost trădată, Cristina Bâtlan și fostul ei soț au o relație de prieteni și sunt în continuare uniți în afacerile lor. ”A durat vreo doi ani până ne-am hotărât să divorțăm. Roberto stătea cu soția lui actuală, s-a și căsătorit între timp, am fost și la nuntă”, spunea Cristina Bâtlan, în podcastul lui Măruță.

Gyeresi Eszter deține un salon de coafură, dar în ultimul an, afacerea nu a mers prea bine. Conform datelor contabile depuse la ANF, afacerea soției lui Roberto Bâtlan a înregistrat pierderi majore, relatează fanatik.

Cristina Bâtlan a divorțat după 26 de ani de căsnicie

Cristina Bâtlan a divorțat de tatăl copilului ei, după 26 de ani de căsnicie. Motivul a fost infidelitatea, iar jurata de la PRO TV a declarat că a aflat abia după cinci ani că partenerul ei ducea o viață liberă. Afacerista recunoaște că nu și-a imaginat vreodată ca va trece printr-o asemenea situație.„Eu nici nu am aflat. E ram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală.Am aflat după cinci ani sau patru ani. Nu o cunoșteam, n-am cunoscut-o. Ori de câte ori spunea o minciună, venea cu o minciună d-asta imbatabilă. Eu nu puteam să concep că mă minte. Eu îl credeam. Când cineva mi-a deschis ochii, că uite ce se întâmplă. Atunci am zis că nu se poate, eu nu pot să am o viață dublă. Am țipat, nu am vorbit. Asta nu e o chestie pe care o vorbești.Până la urmă, asta era realitatea. Tot ceea ce proiectasem eu, atunci mi-am dat seama că sunt praf. După povestea asta m-am dus în India, ca să înțeleg cine sunt.” , a mărturisit femeia de afaceri.

Inițial, fondatoarea companiei Musette nu a vrut să îl ierte așa că a depus actele de divorț. Ulterior a realizat că vina a fost din partea amândurora, iar Cristina a recunoscut că s-a axat mai mult pe cariera sa. „Într-o relație, nu e unul de vină, sunt amândoi de vină. De ce era mai de vină Roberto că și-a găsit pe cineva decât eu, care nu îl vedeam pe el? În momentul în care am aflat ne-am și despărțit, în secunda aia. Nu m-am gândit să îl iert, eu nu pot să accept minciuna. Nu puteam să accept așa ceva. Eu am trecut peste, am lucrat foarte mult, mi-am luat câțiva ani. Aveam zile când mă gândeam de ce mie, este vorba doar de ego. Li se întâmplă milioanelor de oameni. De ce nu ai fost atent la ce ți se întâmpla ție? Business-ul era deasupra relației.”, a adăugat afacerista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: